Chrome – hastighed

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
Søster Lystig
Medlem

På grund af IE-virusset har jeg midlertidigt installeret Chrome og sat den til standardbrowser. 

Jeg får flere nyhedsmails og spørgeskemaer via mail, hvor jeg klikker på et link, hvorefter min browser så åbner den ønskede side. I IE tager det et par sekunder, men nu har jeg prøvet 5-6 forskellige links i ligeså mange mails, men Chrome indlæser dem ikke. Den udfylder adresselinien, men står så bare med hvid side og at den indlæser. Efter flere minutter er der stadig ikke indlæst noget.

Er der noget galt med en indstilling? Eller er Chrome bare ekstrem langsom?

Stationær pc, Win 7, Win Live Mail. Jeg logger ikke ind på Google, da jeg kun bruger den på denne pc.

På forhånd tak for hjælpen.

 

MVH Søster Lystig

tips
tips
Registreret bruger

    Ikke noget svar på dit problem, men når jeg modtager mail med V.L.M. og klikker på link, er chrom hurtig fremme ved siden, samme som IE.

    Der er en fejl i din computer et sted, men klik på skruenøglen i chrom og klik på = om googel chrom og kontrollerer om der er opdateringer, måske at du skal opdaterer chrome første gang inden den virker.

     

    Men måske at du kan leve med problemet til i morgen aften, fordi de skriver i avisen at så kommer der en opdatering til IE som løser problemet, og du kan igen bruge IE som standart browser.

     

     På hjemmesiden hos DR har de anbefalet folket at hverer offline og gå en tur i skoven i stedet, indtil at microsoft kommer med en opdatering i morgen.

    Hej Tips,

    Tak for din hurtige respons. 

    Jeg kender intet til Chrome udover at det er en browser, så jeg vidste ikke om der skulle nogle specielle indstillinger til. Da jeg skulle på netbank i dag havde Chrome også problemer, først med mit Norton og dernæst med Java, men jeg fik det dog til at virke. Og jeg kunne også søge uden problemer i Google, så derfor stod jeg uforstående over for at linkene ikke virkede i Chrome.

    Efter jeg skrev indlægget har jeg også læst at MS udsender en opdatering ved 19-tiden i morgen, så jeg slår koldt vand i blodet indtil da. Og lader linkene vente til IE er sikker igen.

    Tak for inputtet.

    MVH Søster Lystig

     

     

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.