Chrome og wmv-filer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Henning Brodersen
Abonnent

På min hjemmeside har jeg forskellige wmv-videoer, som spiller fint i Edge og i Firefox, men Chrome kan ikke åbne dem, den foreslår at gemme dem.

Skal jeg virkelig til at konvertere dem til mp4?

Mvh Henning Brodersen

http://www.hbrodersen.dk

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej Henning

    Når du placerer en videofil på en webserver, er det browseren, der er ansvarlig for at afspille

    den. Det vil for det meste sige, at opsætningen af medieafspillere på computeren og deres plugins i browseren, er afgørende for, om videoen bliver korrekt afspillet.

    Det betyder også, at du som webmaster ikke på forhånd kan vide, hvordan eller om det fungerer på læserens computer.

    Problemet med vmw-filer i Chrome skyldes en fejl i browseren, som løses ved at installere et plugin: https://sites.google.com/a/mst.edu/vccpedia/articles/video/wmv#TOC-Known-issue-in-Chrome-Browser

    Den mest hensigtsmæssige måde du kan gøre en video tilgængelig på dit website, er ved at bruge en indlejret afspiller (embedded). 

    Du kan fx bruge et værktøj som JWplayer: https://www.jwplayer.com/sign-up/

    Den nemme løsning er at lægge videoen på http://www.youtube.com eller http://www.vimeo.com, og indlejre afspilleren på siden ved hjælp af en YouTube’s kode, fx: 

    <iframe id=”ytplayer” type=”text/html” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/M7lc1UVf-VE?autoplay=1&origin=http://example.com” frameborder=”0″/>

    Afspilleren kan yderligere tilpasses ved hjælp af parametre: https://developers.google.com/youtube/player_parameters

    Der er forskellige muligheder for at styre, om videoen dukker op i søgeresultater, hvem der kan se den, og om der skal være reklamer på.

    Hej Christian

    Tak for dit svar, jeg har overvejet mulighederne men finder dem for “bøvlede” at udføre. Jeg vil prøve det foreslåede konverteringsprogram fra det sidste nummer af bladet.

     

     

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.