dating-spam?

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
olepsamsoe
Abonnent

Hej

Når jeg læser på internettet (f.eks. Alt Om Komputers hjemmeside), så sker det, at når jeg kører pilen hen over et aktivt ord (f. eks. “link”), så åbner et lille felt med et dating-tilbud. Andre ord udløser andre tilbud, f. eks. slankemidler eller tøj. 

Hvad er der sket? Er der noget på min komputer, som ikke burde være der? Eller er Komputer for Alle’s hjemmeside fyldt med den slags uønskede tilbud? Det er mange forskellige ord, som udløser mange forskellige tilbud. Det sker også i mine almindelige mails.

mvh / Ole Pedersen

 

Det er med garanti ikke vores side, der har den slags luskede reklamer indbygget. Vores reklamer er store og blinkende, og maksimalt synlige 🙂

Du er sikkert blevet ramt af en udvidelse, der er installeret sammen med et ellers ‘gratis’ program. Det kunne være “Savings Sidekick”, det opfører sig præcist sådan. Der findes flere varianter af det generende program. Nogle kan fjernes via browserens styring af udvidelser, så prøv det først.

Hvis det ikke hjælper, vil jeg finde noget stærkere medicin til dig.


olepsamsoe
Abonnent

    Tusind tak for hurtigt svar.

    Problemet er løst.

    mvh / Ole Pedersen

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.