DR og film hakker

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-539789
Registreret bruger

Jeg har en HP laptop pavillon dv6000 med Intel Media Accelerator 950 grafikkort. Jeg kan afspille DR live og arkiv og online lejefilm i lille format, men fuld skærm hakker. Mit Wifi er N-standard og forbindelse er ok til fuld skærm på min desktop. Jeg mistænker grafikkortet på laptoppen til at være synderen, men er usikker og vil jeg høre jeres vurdering inden jeg beslutter mig for at købe en ny laptop med bedre grafikkort. Så vidt jeg ved kan man ikke udskifte grafikkortet i den ellers udmærkede laptop. Tror I at det er grafikkortet der er for langsomt ? Har opdateret driveren til grafikkortet – er der andre ting jeg kan gøre for at forbedre afspilningen i fuld skærm ? Hvilke minimumsspec. skal jeg gå efter hvis jeg vil købe ny laptop til afspilning af TV og film over internettet ? (Kobler min PC på mit Samsung LCD 46″ TV)

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det er helt klart grafikkortet som ikke er kraftigt nok til at afvikle film i fuldskærm. Der kan heller ikke dedikeres nok ram i opsætningen til grafikdelen og da du jo ikke kan udskifte kortet på en bærbar er der kun én udvej hvis du vil af med hakkeriet.

    Hvis du er ude i at skulle udskifte din gamle bærbare er du jo godt stillet idet de fleste bærbare på markedet i dag er udstyret med 4 gb ram og har væsentligt bedre grafikkort end din dv6000, ligesom muligheden for at dedikere helt op til 2 gb til grafikken tit er tilstede.

    Gå efter mindst 1 gb (absolut minimum er 512 mb) til grafikdelen, så vil du opleve let og glidende video i fuldskærm…. 

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.