Dropbox

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
sneppefuglen
Abonnent

Jeg har installeret Dropbox på flere computere til stor nytte.

Den ene computer er på vej ud, jeg kassere den nok.

Hvordan sikrer jeg mig, at der ikke sker noget med indholdet i min Dropbox.

Jeg forestiller mig, at jeg bare skal afinstallere Dropbox på denne computer, og at der så ikke sker noget med indholdet i Dropbox. Er det det korrekt eller skal jeg gøre noget andet? Jeg vil nødig miste indholdet.

Hvis jeg sletter harddisken så ryger indholdet vel også i Dropbox?

Venlig hilsen

 


Mogens R.
Medlem

    Dropbox gemmes på en fælles server, som det hedder – altså en harddisk, på samme måde, som du gemmer noget på din USB PEN, bare på en server.

    Alle, der logger sig ind på den Dropbox brugernavn og kode, kan frit uploade og downloade det, der ligger på Dropbox, som du har lagt op – ligeledes kan andre brugere af Dropbox i samme brugernavn og kode lægge deres op, så andre kan bytte det, der sendes.

    Der er maks 2GB pladsforbrug, og derefter betaling pr. måned, et fast beløb.


    sneppefuglen
    Abonnent

      Dette var ikke et svar på mit spørgsmål, men en generel oplysning om Dropbox.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej

        Som du sikkert er klar over, fungerer Dropbox ved at synkronisere indholdet i din centrale Dropbox, som opbevares et eller andet sted i det, nogle kalder “skyen”, med harddisken på en eller flere af dine computere.

        Hvis du sletter noget i Dropbox-mappen på en computer eller via Dropbox-hjemmesiden, forplanter ændringen sig til alle computere.

        Hvis du sletter indhold i din Dropbox på en computer, reflekteres denne ændring i Dropbox på alle andre tilsluttede computere.

        Dropbox kan imidlertid kun synkronisere ændringerne, hvis programmet kører, og derfor sker der ikke noget med indholdet i din Dropbox, hvis du fx formatterer harddisken i en af de tilsluttede computere, eller hvis du afinstallerer Dropbox, og herefter sletter indholdet.

        Hvis du er ved at skille dig af med din gamle computer, vil jeg anbefale dig at slette harddisken permanent.

        Inden du gør det, skal du selvfølgelig kontrollere, at du har reddet al data, du ikke ønsker at miste, og at Dropbox er fuldt synkroniseret.

        Herefter kan du bruge et program som fx DBAN til at tømme harddisken: http://www.dban.org/


        Mogens R.
        Medlem

          Hvis brugeren logger af – så er alting gemt derinde i Dropbox, og dataerne er gemt, så andre enhederne kan tilknytte brugernavnet, og hente de dataer, der ligger derpå, og lægge mere derop.

          Hvis du fortsat i mellemtiden er logget ind, og sletter noget fra din  enhed – f.eks. PC, så slettes den også på Dropbox, men ikke hvis du er logget ud.

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.