Eksplorer ?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
obi
Medlem

Hvad er forskellen på Internet Eksplorer, og Internet Eksplorer (64-bit)?

Jeg har begge dele, er det nødvendigt.

Ove, Herning.

Tao
Tao
Supporter

    Som 64-bit-kompatibelt hardware bliver mere udbredt i de fleste computere, begynder mange softwareudviklere at udgive specielle 64-bit-versioner af deres programmer, for at få fuldt udbytte af fordelene ved 64-bit-systemer. Her er Microsoft ikke anderledes, og da der findes både en 32-bit- og en 64-bit-version af Windows, gælder det samme for Internet Explorer.

    Den største forskel mellem 32-bit- og 64-bit-versioner er den potentielle ydelse. Programmer arver brgrænsninger fra 32-bit hardware, der ikke lader dem bruge mere end 4 GB RAM, mens 64-bit-programmer ikke har en sådan begrænsning. Dette skulle føre til at hurtigere system, men de fleste programmer har stadig 32-bit-systemet i tankerne og drager ikke fordel af 64-bit-systemets højere hastighed.

    Men da 32-bit har været standarden i rigtigt, rigtigt mange år, er næsten alle websider ikke lavet med 64-bit-systemet i tankerne, og derfor er der her problemer med 64-bit-versionen af Internet Explorer. De fleste mennesker er altså nødt til at bruge 32-bit-versionen. Når udviklere begynder at lave flere programmer, der udnytter 64-bit-systemets arkitektur, vil der skabes flere markante forskelle på de to versioner. Men indtil da, er 64-bit-versionen af Internet Explorer mere et eksperimentelt forsøg end noget andet.

    Håber det var svar nok.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.