Engelsk internet.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
ruth h.
Abonnent
Når jeg går på nettet står alt på engelsk, og i øverste linie står der “optimized for bing and msn” til sidst, altså i slutningen af en hjemmeside navn, og alle funktioner er på engelsk, hvordan får jeg det på dansk igen, jeg ved ikke hvem der har install. dette program,for det må da være noget der er install. og kan ikke finde det i tilføj og fjern

Det lyder som om du har fået en uønsket udvidelse installeret, men der er også mange andre muligheder her. Det vil være nyttigt, hvis du fortæller, hvilken Windows-udgave og browser, du bruger. Vedlæg meget gerne et skærmskud, der illustrerer problemet.

Det lyder som om du har fået en engelsk version af din browser (Internet Explorer?) installeret Er problemet det samme i andre browsere, fx Firefox?


ruth h.
Abonnent

    Jeg bruger kun internet explorer, kender ikke de andre, Der er Windows xp Pro. Jeg håber det kan fjernes igen.

    Venlig hilsen

    Ruth

     

    OK, så er det nok selve opdateringen af Internet Explorer, der er årsag til sprogskiftet. Det kan løses ved at hente og installere denne sprogpakke:

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=9769

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.