Explorer 9

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Hans Jørn Pedersen
Medlem

Jeg har Explorer 9 i 64-bit-udgave og har problemer med Java.

I Komputer for Alle nr.13 anbefales 32-bit-udgaven.

Hvordan får jeg ændret udgaven til 32-bit?

Hans Jørn Pedersen

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du har ie9 i begge udgaver på din pc og som du jo har fundet ud af fungerer Java ikke med 64-bit udgaven og du bør derfor kun bruge 32-bit udgaven i det daglige.

    Der er alligevel ikke mange hjemmesider der er optimeret til 64-bit og du vil næppe mærke nogen forskel.

    I startmenuen skal du vælge den linie der hedder ‘Internet explorer’ og IKKE den der hedder ‘Internet explorer (64-bit). Lav en genvej på skrivebordet eller på bundlinien så du ikke tager fejl ved almindelig brug.

    Hvis du, af uransagelige årsager, ikke har den linie jeg omtaler kan du finde explorer ved at åbne din stifinder og åbne mappen ‘programmer (x86)’ –>’internet explorer’–>’iexplorer.exe’


    uduj
    Registreret bruger

      64 udgaven kan aldså også bruges med fordel til en del ting, jeg har begge liggende som genvej på skrivebordet.

      Den nemmeste måde at finde begge udgaver på er – hvis du har win7 – er at skrive Internet  i søgefeltet så får du begge udgaver øverst med 64 bit udgaven tydeligt mærket.

      Jeg mener iøvrigt ikke jeg på det sidste har haft problemer med java til 64 udgaven men derimod med Adobe Flasch Player

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Undskyld, undskyld – jeg tog lige fejl!! Jave er der normalt ikke problemer med i 64-bit, det er, som UDU skriver Flash Player der ikke fungerer i 64-bit og hvis det ER Java du har problemer med skal fejlen findes andet steds.

        Mit bedste bud er at fjerne Java helt – gerne med hjælp fra et bedre afinstalleringsprogram end det indbyggede i Windows. F.eks. RevoUninstaller eller lignende.

        Efter endt afinstallation vil jeg anbefale en genstart af pc’en og oprydning med et reg.databaseoprydningsprogram og først efter endnu en genstart kan du hente og installere en helt frisk Java fra denne side: http://java.com/en/download/manual.jsp

        Dennes side indeholder desuden et værktøj til at fjerne gamle versioner af Java – måske det er fyldestgørende og værd at prøve før din manuelt fjerner din gamle version.

        Du vil kunne få din 64-bit version af ie til at køre fint med Java, men du vil stadig løbe ind i problemer med FP og derfor vil jeg klart anbefale at benytte 32-bit versionen i det daglige og kun bruge 64-bit’en i særlige tilfælde.

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.