Familiejournalen

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
LeoSanderNielsen
Registreret bruger

Når jeg går ind på Familiejournalen – på denneher komputer – kommer et billede frem med meldingen: Internet Explorer er holdt op med at fungere.  Windows søger efter en løsning på problemet.

Når jeg anullerer dette billede kommer et nyt frem: Internet Explorer er holdt op med at fungere  – Et problem var skyld i, at programmet holdt op med at fungere korrekt. Windows lukker programmet og giver dig besked, hvis der findes en løsning.

Det er kun “Familiejournalen” jeg har problemer med.

Jeg kan gå ind på “Familiejournalen” fra andre komputere uden problemer.

Venligst

Inge-Lise Nielsen

 

Det ville være godt med lidt flere detaljer om versionerne af Windows og Internet Explorer, men lad mig foreslå noget alligevel. Prøv Metode 5 i denne artikel:

http://support.microsoft.com/kb/956196

Det starter Internet Explorer uden tilføjelser. Hvis Familie Journalens hjemmeside virker nu, er det en af dine udvidelser – f.eks. en værktøjslinje – der får browseren til at bryde sammen. I så fald gælder det om at smide alle de udvidelser ud, du ikke er sikker på at du har brug for.


Tips3
Medlem

    Kan du komme med en række oplysninger om din computer.

    Køre du med IE 7 – 8 eller 9

    Bruger du XP eller Vista eller måske Windows 7

    Måske at du har en dårlig installation af Windows, eller rod i maskinhuset, prøv at rense harddisken grundig med CCleaner og slet alt brovser data grundigt, og derefter diskdefragmentering, så din computer er i bedste stand.

     

     

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.