Favoritter – kan ikke oprettes

Løst
Dette emne indeholder 12 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
strand31
Medlem

Når jeg i IE8 vil tilføje en side til Favoritter får jeg følgende melding:  “Kan ikke oprettes: Uspecificeret fejl”.  Jeg har prøvet at afinstallere IE8 og geninstallere, men lige lidt hjælper det. Jeg kører Vista på en Acer bærbar. Såfremt jeg anvender Mozilla som browser har jeg ikke problemet. Hjælp udbedes gerne.

Hej

Fejlen skyldes rod i indholdet i en systemfil. Det kan løses med denne kommando, der skal køres fra et kommandoprompt med administrator-rettigheder:

icacls C:UsersBrugernavnFavorites /setintegritylevel (OI)(CI)low

Hvor der står ‘Brugernavn’ i den linje, skal du indsætte dit brugernavn i Windows. Jeg vedlægger et skærmskud, der viser hvordan det ser ud hos mig.

Som det også fremgår af skærmskuddet, skal svaret være, at 1 fil blev behandlet, 0 filer ikke kunne behandles. Derefter skulle Favoritter fungere igen.


strand31
Medlem

    Desværre løste det ikke mit problem. Da jeg kørte et kommandoprompt som administrator skulle jeg først tilbage i min gamle DOS lærdom for at huske hvor paranteser, kolon og backslash er placeret fordi tastaturet opførte sig temmelig u-dansk. Men efter jeg indtastede dine oplysninger fik jeg følgende svar:  “ICACLS blev ikke genkendt som en intern eller ekstern kommando, et program eller en batchfil” Så hvad gør jeg nu??

    Venlig hilsen

    Strand31 

    Først skal du lige være sikker på, at DOS-prompten faktisk kører med administrator-rettigheder. Det er nemlig ikke nok, at din Windows-konto har disse rettigheder, de skal også bruges, når du starter kommandoprompten:

    I Programmer finder du gruppen Tilbehør. Højreklik på Kommandoprompt og vælg Kør som administrator i menuen. (se også første skærmskud).

    Du bliver bedt om at bekræfte, at Windows Kommandolinjefortolker må lave ændringer i computeren. Det skal du naturligvis tillade (se andet skærmskud).

    Prøv så igen. Hvis kommandoen stadig ikke kan findes, må vi undersøge hvorfor.


    strand31
    Medlem

      Desværre så hjalp det ikke. Jeg får ganske enkelt et billede, der ligner dit skærmskud. Någ jeg gør nøjagtigt, som du har beskrevet og bekræftet kommandoliniefortolker får jeg følgende prompt:  C:Windowssystem32>

      Indtaster jeg så den linie, du har beskrevet får jeg følgende meddelse:  “Ugyldig parameter  Mit brugernavnFavorites.

      Mere hjælp udbedes gerne

       

      Venlig hilsen

      Strand31

       

      Tag lige et skærmskud, så jeg kan se detaljerne. Det gør du sådan:

      Tast PrintScreen (på tastaturet). Start et grafikprogram og tast Ctrl-V for at indsætte skærmskuddet. Gem det som fil og vedhæft det via knapperne herunder.


      strand31
      Medlem

        Jeg vedhæfter et skærmskud, som fremkommer når jeg har logget mig ind som administrator

        Jeg mente egentlig inklusive din indtasting af kommandoen og det svar, Windows giver. Så kan jeg afkode, hvorfor det ikke virker.


        strand31
        Medlem

          Så får du hele skuddet

          Venlig hilsen

          Aha:

          Du har et mellemrum i dit brugernavn, og det får parameteren til at blive ugyldig.

          Prøv at indkapsle stinavnet i anførselstegn (“), sådan:

          icacls “C:UsersElse HusenFavorites” /setintegritylevel (OI)(CI)low

          Virker det ikke, skal du ændre dit brugernavn til ikke at have et mellemrum, og prøve igen.


          strand31
          Medlem

            Hej, nu har jeg prøvet begge dine forslag og får beskeden “0 filer blev behandlet. 1 fil kunne ikke behandles” Og det løste ikke problemet med favoritter i IE 8, så nu vil jeg bruge Firefox istedet, for der virker det.

            Venlig hilsen – strand 31

            Ja, Firefox virker bare 🙂

            Det er også min favoritløsning på underlige problemer med IE, som jeg i dag kun bruger ganske sjældent. Vi kunne godt fortsætte med at grave, men hvis brug af Firefox er en god løsning, vil jeg lade det ligge. Det er ret teknisk allerede.


            strand31
            Medlem

              Helt enig, men tak for forsøget.

              Venlig hilsen

              strand31

               

              Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.