fejl ved brug af netsider

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
eallann
Medlem

http://www.jyskebank.dk/wps/portal/jfo/forside/privat/valuta/dk kan jeg ikke få valutaregneren til at virke. Når man klikker på pilene ud for valuta eller land, skulle der komme valgmuligheder frem, men jeg får bare en lodret streg og kan så selv skrive land eller valuta og så sker der alligevel ikke nogen beregning. Det virker fint på konens PC. Det sker ofte at jeg på andre hjemmesider må trykke flere gange på de blå pile i øverste venstre hjørne hvis jeg vil tilbage til forrige side. Måske er der en sammenhæng mellem disse fejl? Styresystem er Windows 7 home premium.

Nydelig side, den have jeg ikke set før. Den fungerer i øvrigt fint i Firefox.

Den er skrevet med JavaScript, der egentlig bare burde fungere. Nu nævner du ikke, hvilken browser der er tale om, så jeg går ud fra at det er Internet Explorer. Her er det muligt at scripting er slået fra. De vedlagte skærmskud viser, hvordan man finder punktet i Internetindstillinger, så de kan slås til igen.

Hvis det ikke er nok, kan du gå ind under ‘Avanceret’ i internetindstillingerne og nulstille samtlige indstillinger i browseren. Det skulle i hvert fald løse sagen.


eallann
Medlem

    Hej Henrik. Nej Det løste ikke problemet. Jeg har startet forfra med instalation af Windows 7 32 bit men det hjalp heller ikke. Jeg har prøvet at aktivere scriptfejlfinding og får  konstant fejlmeldinger på næsten alle sider.

    Mvh Allan Nielsen

    1) Hvilke fejlmeldinger får du? Vedlæg gerne et skærmskud.

    2) Fungerer siderne i Firefox?

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.