Firefox med silverlight fryser

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
sonicjensen
Medlem

hej

jeg har et problem med firefox og silverlight på ALLE mine computer, 2stationære med windows 7, og den ene med tidligere vista, en bærbar med vista og nu med windows 7 og en anden bærbar med windows 7, plus en netbook med windows 7..

fx. når jeg kommer ind på sputnik.dk og afspiller et kliop, og trykker på fuld skærm, kommer der noget med silverlight godkendelse, , acceptere eller afslå , men jeg kan ikk klikke på noget, såe hele mit firefox crasher bare, og når jeg lukker, kan jeg stadig høre lyden fra sputnik, det skal lukkes helt fra proces træet, altså jeg har fundet løsningen, ved at godkende silverlight automatisk til sputnik, men jeg fik et problem da jeg skulle ind på microsoft hjemmeside og se et klip, der var ingen accep eller afslå ting, bare et lille silverlight vindue, som var nok til at crashe mit firefox..

jeg kan jo self få firefox til at godkende silverlight automatisk, men mit problem er jo, som sagt hvis jeg surfer på nettet med flere faner, og jeg lige pludselig finder en ny side med silverlight, såe er det jo nedern at det hele skal lukkes ned jo;s

altså jeg har fundet ud af, nogen gange reagere firefox igen, efter FLERE minutter, men det gider jeg jo ikk vente på, såe tænkte bare om der var noget jeg kunne gøre /:

Det er en historie med mange varianter. Mozilla siger ret uspecifikt at “nogle versioner” af Silverlight crasher. Jeg mistænker indblanding fra en grafikdriver.

Der er en enkel måde at forebygge at Firefox crasher, når den bliver udsat for Silverlight: Slå Silverlight udvidelsen fra i Firefox. Det løser naturligvis ikke problemet for alvor, men sikrer i det mindste at Firefox ikke dør uventet.

Næste skridt er at sikre, at versionerne er så opdaterede som muligt. Min Silverlight udvidelse er version 4.0.60531.0, og jeg kører Firefox 7.0.1. Der er ingen grund til at hænge fast i ældre udgaver af nogen af delene. Slet også Firefox’s midlertidige filer undervejs. Det kan være nødvendigt at afinstallere Firefox helt for at få den defekte Silverlight ud af systemet, men i første omgang vil jeg foreslå blot at opdatere.

Her er nogle varianter af problemet:

http://support.mozilla.com/da/questions/751159

Problemet er ikke specifikt for Firefox. Chrome og Internet Explorer (!) har også bøvl med at Silverlight bryder sammen.

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.