firefox4 halter

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år siden.
Oprettet af
jdm110952
Registreret bruger

 Hej K F A

Jeg har stillet dette spørgsmål for en 14 dags tid siden, men har ikke fået et eneste svar, som har kunnet afhjælpe mit problem, så jeg prøver igen.

 Har netop installeret Firefox 4 på min stationære og min kones bærbare, begge maskiner kører med Windows 7 64bit, og Bulquard 10 som beskyttelse. Browseren fungere fint, undtaget når jeg bruger søgefunktionen i Google. Når jeg indtaster et søgeord kommer Google godt nok med de sædvanlige forslag, men der sker intet når jeg klikker på linksne, når jeg har klikket et par gange bliver siden gennemsigtig hvid, og efter lidt tid kommer beskeden: dette program svarer ikke, hvis jeg så lukker for Firefox og åbner igen får jeg følgende meddelelse – Firefox har problemer med at genskabe dine vinduer og faneblade. Dette skyldes typisk en nylig åbnet hjemmeside, du kan forsøge: 1: fjerne et eller flere faneblade, som du tror er skyld i problemet, el. 2: start ny browsersesesion. Dette afhjælper intet, næste gang jeg bruger søgefunktionen i Google, har jeg balladen igen. Problemet er på begge maskiner ØV!!

Har lige geninstalleret Firefox 3,6 fra cd 5/11. Så virker Google perfekt igen, men det ville jo være sjovt at prøve hastigheden i 4èren.

 

Kan i hjælpe mig ud af min kattepine !!!!!!!!!!!:)

Tao
Tao
Supporter

    En del har haft problemer med Firefox 4 og det har ikke været muligt at løse det. Så du bliver nok nødt til at vente til Mozilla selv kommer med en opdatering, der løser problemet.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.