Flash Player til IE9

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
ahc
Abonnent

Svaret til Gisela undrer mig.

Hvor kan man se, hvilken udgave IE9 man har? Under “Alle programmer” er der to udgaver af IE9. Den ene hedder 64 bit. Den anden hedder ikke noget. Kan man så gå ud fra, at det er 32 bit-udgaven?

Min mand har fået IE9 via de automatiske opdateringer fra Microsoft her i august måned. Jeg fik den ligeledes automatisk i april-juni. Udgiver Microsoft virkelig en beta-udgave med sine automatiske opdateringer?

I opdateringsoversigten står der kun Internet Explorer 9 til Windows 7 x64. I TDC’s testcenter hedder den heller ikke noget med Beta.

Vi har nu prøvet at gå ind på Microsofts hjemmeside for download og har også fundet IE9 i den endelige udgave. Her kan man også vælge dansk sprog og desuden vælge imellem 32-bit og 64-bit. Når man så vælger 64-bit-udgaven, får man en blinkende gul advarsel frem, der fortæller at “denne filtype kan beskadige computeren”. Det er fra “download.microsoft.com”.

Håber, I kan kaste lidt lys over problemet.

Mvh. Anni.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jeg har lige besvaret Giselas tråd og hvis du kigger der finder du en uddybning af nogle af dine spørgsmål.

    Mht. de automatiske opdateringer fra Microsoft kan du roligt regne med at det er den endelige udgave der her er tale om – beta versioner kommer IKKE som aut. opdateringer.

    I forhold til hvilken bit-version du skal downloade kommer det helt an på om din windows er en 32- eller 64-bit udgave.

    Hvis det første er tilfældet skal du selvfølgelig downloade den version der passer til – og det sidste er jo så også tilfældet, bare får du her både en 32- og en 64-bit version med i købet og derved fremkommer så de to programmer i startmenuen og fordi det er så bøvlet med Flashplayer og 64-bit er det mest fornuftigt at holde sig til 32-bit versionen og, som tidligere nævnt, er der ikke synlig og mærkbar forskel på afviklingen af de to versioner (bortset fra FP !!)

    I øvrigt er det også 32-bit versionen der bliver startet som default.

    Håber det giver lidt mening – ellers må du lige give lyd igen…


    ahc
    Abonnent

      Hej.

      Jeg har læst svaret til Gisela og svaret tilbage.

      Min mand havde fået åbnet IE9 som 64-bit versionen og havde derfor besvær med at hente FP. Da vi kunne sammenligne udseendet på min mands og min udgave af IE9, fandt vi hurtigt ud af, at der måtte ligge noget mere i det med de to udgaver under “alle programmer”.

      Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg hele tiden har kørt med 32-bit udgaven, da jeg har begge dele, men nu har vi så også valgt den hos min mand og pludselig havde han automatisk FP. Og den virker.

      Min mand ville også kun downloade, da han troede, at han havde Beta-versionen, fordi FP ikke virkede og han læste indlægget her i Forum. Men vi kunne da heller ikke tro, at Microsoft ville sende den udgave ud sammen med de automatiske opdateringer.

      Det må være hos FP, der opstår en misforståelse m.h.t. Beta.

      Mvh. Anni.

       


      gitte gisela
      Abonnent

        Hej!Nu virker det hele,jeg fik en til at hjælpe mig at skifte IE 9 til IE8 og nu virker alt,med 64 bit.Mvh.gisela


        ahc
        Abonnent

          Hej. Det lyder fint. Så pas på næste gang, der kommer automatisk opdatering fra Microsoft. Her fik min mand – og jeg – IE9. Vi har så begge valgt 32-bit-udgaven og her fungerer Flash Player fint. Mvh. Anni.

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.