Flytning af domæne

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  amesser 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
HelleM
Medlem

Det er muligvis ikke det rette forum, men jeg er ved at være desperat.

Da jeg er træt af tonen hos danske udbydere (jeg går ud fra, problemet er det samme hos dem alle) er jeg ved at skifte webhotel. (Det skal tilføjes, at jeg kun har henvendt mig én gang til dem i en fem-års periode men jeg gør det aldrig mere – hvis jeg da kan blive ‘løsrevet’ fra dem). Det kræver flytning af domæne, og i den forbindelse har jeg modtaget følgende fra det nye hotel, Bluehost:

“We cannot register .eu domains but we have no issues with hosting them. You just need to have your registrar update the nameservers of your domain to ns1.bluehost.com and ns2.bluehost.com and this will point the hosting of the domain to Bluehost.”

Min registrator er TDC, men de føler sig ikke kaldet til at hjælpe, da de mener, det er et initiativ, der skal komme fra den nye host (der bl.a. skriver ting som ”Don’t worry – we are here to help” – en noget anden tone end danske udbydere, der tilsyneladende opfatter enhver henvendelse som en personlig fornærmelse.

Det er jo påstand mod påstand, så hvad gør man så? Og kan det passe, at man er stavnsbundet for resten af livet til den registrator hvor man oprindeligt købte domænet?

Og hvorfor er man i øvrigt tvunget til at benytte de sure danske udbydere til telefoni og internet bare fordi man uheldigvis bor i Danmark? Hvornår træder EU i karakter og ændrer på det?

Helle Møller

 

 

 

 


amesser
Medlem

    Hej Helle

    Prøv cliche.dk dem har jeg god erfaring med.

    Mvh.

    amesser 🙂


    uduj
    Registreret bruger

      Jeg kan stærkt anbefale DomainDirekt, hvis du spørger om noget får du meget hurtigt svar, jeg har været ude for at spørge om eftermiddagen og få svar samme aften sent, eller i week-enden.

      Det bedste af alt er at de svarer på dansk, svarene kan godt være lidt korte og indforståede, men så spørger du bare igen.

      Hos DomænDirekt får du som minimum to webhoteller, men de er til en rimelig pris, og så kan du jo bruge det andet som prøveside.

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.