For stor linie afstand i menuerne i Chrome

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
mogens j.
Abonnent

Efter sidste Google Chrome opdatering er der kommet en meget stor linie afstand i menuerne, jeg har virkelig prøvet at lede mange steder i Chrome for at finde et sted hvor jeg kan gøre linie afstanden mindre men uden held, er der nogen som ved hvordan jeg får linie afstanden mindre? 

Det nye menulayout kan, ifølge folkene omkring Chrome, slås fra ved at ændre i den genvej, du bruger til at starte Chrome.

Her tilføjer du –disable-new-menu-style til programnavnet (se vedlagte skærmskud), så skulle det gamle menulayout komme tilbage. 

Men det er ikke ubetinget en god løsning, også fordi den slags kan holde op med at fungere senere. Chrome-teamet har taget kritikken af de høje menuer til efterretning og vil sikkert tilrette dem igen, så tingene falder på plads af sig selv.


mogens j.
Abonnent

    Tusinde tak for svaret.

    Det var dejligt at få den gamle linie afstand tilbage. 🙂

    Mvh.

    Mogens


    mogens j.
    Abonnent

      Efter sidste XP opdatering fra Microsoft er problemet tilbage med meget stor linie afstand også selv om at jeg har tilføjet tippet. Er der nogen som ved hvordan jeg får den lille linei afstand tilbage?

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.