For stor sikkerhed?

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
odder43232717
Abonnent

Når jeg googler et emne, kommer der en masse henvisninger. Men når jeg så trykker på en af disse, kommer der ofte følgende svar: “Kontrollér, at webadressen http://www.googleadservices.com er korrekt”.

Det er til at blive vanvittig over, når man f.eks. ikke kan bestille en flyrejse, fordi man blot får denne besked ved at google “Momondo”.

Er det mon sikkerhedsindstillingerne i min pc, der er skruet for højt op? Men hvorfor skulle de pludselig være blevet det? (Jeg har ikke foretaget mig noget)

Du har fået en “browser hijacker” – en uønsket udvidelse, der laver kaos i browseren, søgeresultaterne og adresserne. Det er ikke sikkerhedsindstillingerne, der er for skrappe, det er et egentligt sikkerhedsproblem.

Konkret kommer fejlmeldingen fra at  http://www.googleadservices.com lukket, hvilket der sikkert er en god årsag til – det ser ud til at have været en suspekt side.

Du skal undersøge din browsers udvidelsesprogrammer og deaktivere/fjerne alle dem, du ikke har tillid til. Og køre scannerprogrammer som Malwarebytes’ Anti-Malware og AdwCleaner, gerne begge:

http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.