Free Video Flip and Rotate/Google Chrome

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

HJÆLP!
Efter installation af Free Video Flip and Rotate (KFA diskette 4-2013), kom der en del andre, uønskede programmer ind på min PC. Bl.a. noget, der hedder Poppi Toolbar. Der var også et DVD-program “i installationen”, som jeg fjernede, samt et program, jeg ikke kan huske nu. Jeg fjernede programmet Poppi Toolbar.
Forsøgte forgæves herefter at fjerne Free Video Flip and Rotate. Forsøgte nogle gange, men det vil ikke forsvinde. Har genstartet PC’en flere gange.
Google Chrome’s forside blev ændret – havde fået det uønskede Poppi Toolbar med på forsiden. Forsøgte 3 gange at afinstallere Google Chrome, og genstarte, men Poppi-programmet var stadig på forsiden. Søgefeltet var nu midt på siden. Der var ikke som før, ruder med “Mest besøgte” på forsiden.
På den “nye” Google Chrome forside, er der en knap helt ude tv for Poppi-linien, hvor man kan vælge Uninstall, det forsøgte jeg også, men linket, jeg kom ind på, virkede ikke.
Måske skal jeg først klikke på “Finish” på Poppi, før jeg kan afinstallere det? Det gjorde jeg ikke, men lukkede Google Chrome og afinstallerede (flere gange), da jeg ønskede den gamle side tilbage.
Internet Explorer’s forside blev i samme moment ændret. Men her kunne jeg gendanne til den foregående forside-version.

Jeg er nødt til at bruge Google Chrome, da jeg ikke kan læse dokumenter fra bank og Skat m.fl. på Internet Explorer.
Google Chrome er nu afinstalleret. Jeg forsøgte at igen igen at installere Google Chrome efter anvisning fra jeres blad nr. 3-2011, side 65, men med samme resultat som ovenstående.

Er der en måde at få den gamle Google Chrome forside tilbage? Eller er det en ny Google Chrome med denne Poppi Toolbar, der skal bruges fremover?

NB! Når man har vendt en video korrekt (på højkant), laver programmet en ekstra kopi af det ændrede klip, så man nu har både et liggende og et stående videoklip!?

En grim historie, må jeg sige. Det er ikke uden grund at vi erindrer om at slå diverse ‘anbefalinger’ fra under installationen.

Nu er det lidt forskelligt, hvad der konkret bliver tilbudt, Poppi Toolbar har jeg ikke mødt – bliver den stavet præcist på den måde? Du må meget gerne vedlægge et skærmskud, der viser den i aktion.

Men uanset hvad der bliver tilbudt, skal de kunne fjernes på vanlig måde via Window’s Fjern programmer og browsernes administration af udvidelser. Det er galt, at det ikke kan lade sig gøre, så jeg vil også anbefale at scanne din computer grundigt igennem for virus og andre skadelige programmer.

Hvad angår Chrome er der en forholdsvis enkel måde at fjerne alle dens indstillinger: Slet alle brugerdata. Det gør du under browserens indstillinger, jeg vedlægger et illustrerende skærmskud.


sessan2
Abonnent

    Jeg tilføjer her et billede, som Google Chrome ser ud nu. Jeg vil gerne have den tilbage til den oprindelige forside – altså uden den nye søgelinie, men med Googles egen.

     


    sessan2
    Abonnent

      Billedet kommer ikke med – det fylder vist for meget!?

      Nu kom billedet med, det viser både værktøjslinje og søgemaskine.

      Der er tre steder i Chrome-indstillingerne, du bør besøge:

      1) Udvidelser – her kan du fjerne værktøjslinjen.

      2) Ved opstart – her fjerner du uønskede startsider.

      3) Søgning – her kan du angive standardsøgemaskiner og fjerne de uønskede.

      Jeg vedlægger et skærmskud, hvor jeg har markeret punkterne.

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.