google

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
jdm110952
Registreret bruger

 Hej K F A

 Har netop installeret Firefox 4 på min stationære og min kones bærbare, begge maskiner kører med w7 64bit, og bulquard 10 som beskyttelse. Browseren fungere fint, undtaget når jeg bruger søgefunktionen i Google. Når jeg indtaster et søgeord kommer Google godt nok med de sædvanlige forslag, men der sker intet når jeg klikker på linksne, når jeg har klikket et par gange bliver siden gennemsigtig hvid, og efter lidt tid kommer beskeden- dette program svarer ikke-, hvis jeg så lukker for Firefox og åbner igen for jeg følgende meddelelse – Firefox har problemer med at genskabe dine vinduer og faneblade. Dette skyldes typisk en nylig åbnet hjemmeside, du kan forsøge: 1: fjerne et eller flere faneblade`, som du tror er skyld i problemet, el. 2: start ny browsersesesion, dette afhjælper intet, næste gang jeg bruger søgefunktionen i Google har jeg balladen igen. Dette sker i søgefunktionen “nettet”. Når jeg søger i billeder er der intet i vejen. Har været nødt at vende tilbage til Firefox 3,6, hvor jeg kun har kunne finde en engelsk udgave  ØV!!

Kan i hjælpe mig ud af min kattepine både med 4’eren og en dansk version til 3,6

På forhånd tak

Venlig hilsen

Jan Madsen


Anonym

    Hej jan

    Der er en dansk version 3.6.1.3 på cd 5-2011.

    Mvh


    jdm110952
    Registreret bruger

      Tusind tak til Klaus, jeg installerer firefoxen fra cd 5, men håber så sandelig at jeg får hjælp til at få firefox 4, til at opføre sig ordentlig, så jeg også kan prøve dens påståede store hastighed

      Jan


      jdm110952
      Registreret bruger

        Jeg har 1+2 april modtaget 2 enslydende beskeder fra jer(2862+2863) jeg ved ikke om der skulle have været mere med i den sidste besked, men hvorom alt er, så er jeg ikke nået længere med mit Firefox 4 problem.

        Jan

        Det var en gammel sag – er problemet løst siden? Der er jo kommet en større Firefox opgradering. Seneste version kan hentes her:

        http://www.mozilla.org/da/firefox

        Alternativt vil jeg foreslå at slå komponenten fra i Bullguard, der jo stadig vil beskytte dig mod konkrete filer, som hjemmesider forsøger at prakke dig på.

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.