Google åbner reklameside

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
nicklaspi
Medlem

Hej jeg tror jeg har fået en virus på min pc, da hver gang jeg googler noget og trykker på det valgte link. Åbner den en reklameside, så jeg må gå tilbage og prøve et par gange til. Det sker både i Internet Explorer og Google Chrome. Jeg har titanium maximum security 2011 installeret på min pc og den finder ikke noget, jeg har også prøvet en diskoprydning men det hjalp ikke og det er f…… irriterende da jeg rigtig tit bruger Google: Hilsen Nicklas     

Ja, det lyder som om din computer er inficeret…

Først vil jeg foreslå noget nemt, nemlig at prøve Malwarebytes’ Anti-Malware, der ligger på vores CD. Den vil finde og fjerne en del skadelige programmer, som almindelige antivirus ikke tager sig af.

Hvis der ikke er gevinst, vil jeg mistænke Titanium for ikke at være god nok… Prøv at afinstallere det og i stedet installere Microsoft Security Essentials, AVG Antivirus eller et andet godt (og gratis) antivirus program – og lad så programmet skanne din computer grundigt igennem.

Lad mig gerne høre, hvordan det går.

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.