google kalender

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
lissi
Abonnent

Jeg ved ikke om nogen kan hjælpe mig. Min Google kalender synkroniserer med Outlook og min Samsung telefon, og det fungerer via programmet Sync2Cloud rimeligt, men som det ses af vedhæftede screenshots dukker fødselsdag og mærkedage op med gentagelser. For min egen fødselsdags vedkomme er den anført 361 gange på datoen og det er jo næsten uoverkommeligt at slette alle disse en ad gangen. så  – jeg ved hvordan der ellers slettes  mange data ad gangen, men det fungerer ikke o kalenderen – og hvordan undgår jeg gentagelsen, for det er ikke første gang jeg må foretage sletning af sådanne gentagelser.


lissi
Abonnent

    Noget meget underligt er sket, uden jeg har foretaget mig noget.  På den fremsendte fil kunne det ses, at flere fødselsdage stod anført med op til flere hundrede gentagelser. ALLE disse fødselsdage er nu forsvundet HELT fra goggle kalenderen. den 9. juni mens der svarende til de nogle af de andre fødselsdage fortsat er et enkelt notat??????? se vedhæftede fil

    Vedhæftede filer:
    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Det er underligt, men jeg må indrømme, at jeg ikke kan sige meget konkret om det. Cloudtjenester og især synkronisering mellem dem er uransagelige, og de kan ændre opførsel fra dag til dag.

      Jeg vil foreslå at arbejde videre fra den tilstand, de er i nu, og vende tilbage, næste gang du har problemer med synkroniseringen.

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.