GoogleToolbar får I9 til at tale

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
BRasmussen
Medlem

Er der nogen der kan forklare mig hvorfor I9 på Windows 7 64 bit begynder at pladre løs om midlertidige filer og og temp filers fjernelse på engelsk lige så snart jeg instalere Google Toolbar, det er rasende iriterene, der er også en toolbar fra Zonelabs, men den syntes intet at have med problemet at gøre:)

Tao
Tao
Supporter

    Åbn Internet Explorer, tryk på Funtkioner (det lille tandhjul) og derefter Internetindstillinger. Tryk på Slet…, sat hak i alle felterne og tryk på OK. Dette burde få programmet til at tie. Hvis ikke, vil du så ikke sende et billede af fejlmeddelelserne?


    BRasmussen
    Medlem

      Tak for svaret, der er ingen fejlmeddelser kun en iriterende stemme, og nej det hjalp ikke det du foreslog, så nu er jeg åben for flere gode råd, der må være noget man kan gøre andet end at skifte til Fire Fox:)

      Tao
      Tao
      Supporter

        Jeg synes det lyder som et meget mystisk problem. Er du sikker på at det er Google Toolbar, der er skyld i det? Har du prøvet at afinstallere værktøjslinjen og se om problemet ophørte?


        BRasmussen
        Medlem

          Hej Tao, tak for dine svar, jeg har fjernet de toolbars jeg normalt anvender også logget af og på ingen tale ok så een ind ad gangen log på og af og det er når Googles toolbar kommer ind spøgeriet starter ikke med Zonelabs toolbar meen jeg er ikke helt sikker på om de to toolbars kunne konflikte humbum?

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.