Gule udråbstegn !!

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
NB
Medlem

På nogle hjemmesider, oplever jeg at der kommer et gult udråbstegn, der gør at jeg ikke kan komme videre på siden.

Hvad betyder de gule udråbstegn?

Og kan jeg fjerne dem så jeg kan komme videre på hjemmesiderne 🙂

Mvh Niels.

Det kan skyldes problemer med sikkerhedscertifikater eller lignende, men for at give et præcist svar har jeg brug for at vide, hvilken browser, du bruger, og et eksempel på en hjemmeside, der giver problemet.

Kan du tage et skærmskud og vedlægge det til denne sag?


snegom
Medlem

    Har samme problem. Fortrinsvis på “frække sider” men f.eks også på log on til netbank. Det er en form for Pop up Blocker, den kan annulleres ved at trykke Ctrl tasten ned og herved fremkommer siden og det bemærkes at fanefarven bliver grøn??? Jeg følger tråden.

    Det må være et sikkerhedsprogram, der kommer med advarslen. Der findes en del af dem, typisk som en del af “Internet Security” pakker, under “Forældrekontrol” eller den engelske original “Parental Control”, eventuelt “Browserbeskyttelse” eller lignende. Indstillingerne for det modul kan justeres – eller slås helt fra, for det er i mine øjne noget moralistisk hysteri at lave den slags forhåndskontrol af internetsider…

    Et skærmskud med advarslen vil som regel fortælle, hvilket program der begrænser adgangen til de potentielt farlige/umoralske/politisk ukorrekte sider. I er velkomne til at vedlægge det som et billede til denne sag.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.