hastighed

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
villy nielsen491328
Abonnent

3 bærbare 1 stationær 2 hp 1 acer windows 10 home ny router  skulle have 300/60 men med kabel kan jeg kun få 150/60 trådløst 27/45 . kører jeg en hastigheds test på min gamle stationær får jeg 330/68 men tar jeg samme kabel og sætter i mine bærbare får jeg kun 150/55 ?? 2 bærbare er opdateret til sidste nye windows

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Er det SpeedTest, du bruger? https://www.speedtest.net/

    Du har i det mindste konstateret, at du får den hastighed, du betaler for.

    Det er underligt, at de bærbare giver den halve hastighed. Kablede forbindelser er stabile, og giver rutinemæssigt hastigheder op imod 1000 mbit/sekundet, når man måler direkte på det lokale netværk. Det kan måleds med iPerf, men jeg kender ikke en nem måde at sætte den måling op.

    Det må være netværksport, kabel og/eller router, der er af middelmådig kvalitet. Det kan være svært at fejlsøge præcist, så medmindre den lavere hastighed er et problem, foreslår jeg at leve med det.

    Den trådløse forbindelse er ikke imponerende. Igen tyder det på, at de trådløse netkort / routeren er en tand for billige, eller har kompatibilitetsproblemer. Du bør logge ind på routeren og undersøge, om der findes en firmware opdatering til den.

    Jeg funderer så over, hvor stort problemet er i praksis ? 150 mbit/s er rigeligt til enhver form for streaming og filhentning, men vil gøre filoverførsler over netværket noget langsommere. Den trådløse hastighed er også fuldt tilstrækkeligt til streaming og andre daglige aktiviteter. Der kan være nogle indstillinger, der kan forbedres, og det er værd at undersøge, om der er nye drivere til de bærbares netværkskort. Jeg tror dog, at du får brug for bedre udstyr ffor at få højere hastighed.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.