hjemmeside

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ruth h.
Abonnent

Jeg er fuldstændig på bar bund, med at lave en hjemmeside. Jeg har navn og adgangskode, men aner ikke hvordan den oprettes, jeg har søgt forskelligt på nettet, men forstår det ikke – også den WordPress fra 101 programmer, men hvordan bruges den, hvordan finder jeg ud af at bruge den, og hvor jeg skal skrive min adgangkode?

Det falder et stykke ud over Forums opgave at give egentlige vejledninger, men lad mig give et par retningslinjer:

1) Komputer for alle tilbyder en udmærket tjeneste ved navn 123hjemmeside, som vi har rigtig mange brugere på. Det er hurtigt og nemt at komme i gang, og skabelonerne giver et flot indtryk med minimalt arbejde.

2) WordPress er et stort system, og nok rigelig komplekst for begyndere. Det er dog også nemt at komme i gang, og du kan få en gratis konto på WordPress.com. Det er dog en begrænset udgave, du kører med der.

3) Endelig kan du købe et domænenavn og plads på en server, der ofte kan sætte WordPress op automatisk. Det giver dig alle tænkelige muligheder, men er naturligvis den mest komplicerede fremgangsmåde.

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.