IE9 vs IE10 og Google Toolbar

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år siden.
Oprettet af
Bjarne.L
Medlem

Hej forum,

Har andre problemer med installation af Google Toolbar for IE i IE10 ?.

Indtil 10. aprilhavde jeg IE 9 med Google Toolbar uden problemer, men pludselig efter en windows-opdatering, var den erstattet af IE10. Jeg har bagefter set at i værktøjslinjen i IE under “hjælp-om internet explorer” er et flueben ud for installer nye versioner automatisk !! Det er f….. ikke i orden, det burde Microsoft spørge om man vil.

Nu til Google Toolbar for IE, jeg har brugt følgende link: http://www.google.com/intl/da/toolbar/ie/index.html, og det ser ud som om, den bliver installeret, men der er kun et “X” uden felt.

Skal man have en googlekonto med log in, eller hvad ?

Mit os er Window7.

Hilsner

Bjarne 

Ja, Microsofts opgraderingspolitik kan være irriterende – det går også ud over Skype, men det er en anden historie. Men fra den tekniske side af sagen kan det være, at der er gået rod i Internet Explorer indstillingerne. Dem kan du nulstille via Windows’ internetindstillinger, se det skærmskud, der er landet som nr. 4

Hvis det ikke hjælper, skal vi tage fat på en anden måde. For det første er det ikke nødvendigt at være logget ind, værktøjslinjen fungerer fint uden.

Efter installationen vil Internet Explorer fortælle dig i gule felter forneden at udvidelsen er klar til at blive installeret – se skærmskud 1 – har du haft den besked og bekræftet aktiveringen?

Efter det får du en startside fra Google Toolbar, se skærmskud 2.

Nu skal værktøjslinjen være køreklar. Er den ikke det, skal du se under administration af tilføjelsesprogrammer, hvor den kan ligge uden at være aktiveret – i skærmskud 3 kan du se, hvordan det skal tage sig ud. 

Lad høre, om det får tingene til at falde på plads – og send gerne et skærmskud eller to af problemerne, hvis det ikke er tilfældet.


Bjarne.L
Medlem

    Hej Henrik,

    Inden jeg kontaktede forum havde jeg slette google toolbar i kontrolpanel, tempfiler og nulstillet IE.

    Google toolbar installationsfilen er gemt, og jeg har igen forsøgt at installere den (som jeg har gjort tidligere i IE8 og 9), men uden held.

    Google toolbar er også aktiveret i mine tilføjelsesprogrammer. Du kan fra medsendte skærmskud se, at foroven er en tom linje, hvor der ude i venstre side er et “X”, og hvis jeg klikker på det, bliver jeg spurgt om jeg vil deaktivere Google toolbar !!

    Kunne jeg dog bare få IE9 tilbage 🙁

    Hilsen

    Bjarne

     

    Du kan på medsendte skærmskud se, at der foroven er een tom linje

    Dit skærmskud viser problemet tydeligt. Interessant – og irriterende…

    Det er udmærket at du har afinstalleret og nulstillet IE først.

    Giver Internet Explorer dig den aktiveringsmeddelelse, jeg spurgte til ovenfor?

    Microsoft har et FixIt program til problemer med Google Toolbar og andre udvidelser, prøv at køre det:

    http://support.microsoft.com/kb/968136


    Bjarne.L
    Medlem

      Hej Henrik,

      Ja Internet Explorer gav mig aktiveringsmeddelelsen.

      Jeg medsender skærmskud, da Fix-it ikke kunne finde nogle fejl. Jeg forsøgte at sende et skærmskud mere i tilføj billede, men der bliver ved med at stå “vent et øjeblik”.

      Jeg har også oplavet nogle få gange at IE10 “fryser”. jeg tror at denne nye browser lider af flere “børnesygdomme”, det er pt en møg-version.

      Venlige hilsner

      Bjarne

      Det kunne være andre udvidelser i Internet Explorer, der skaber problemer – mon du har fået nogle tvivlsomme udvidelser installeret?

      Jeg anbefaler at deaktivere så mange udvidelser som muligt, og specielt alle, der ikke kommer fra en klart pålidelige kilde såsom Adobe og lignende, og derefter nulstille Internet Explorer igen. Prøv så installationen af Google Toolbar igen.


      Bjarne.L
      Medlem

        Hej Henrik,

        Siden i forgårs begyndte jeg at bruge Google som startside i IE, og for 5 minutter siden dukkede Google toolbar op som søgefelt “ud af det blå” :).

        Måske er det fix-it, som ikke virkede i første omgang, der nu er slået igennem, eller også er det Google-startside, som har haft en vis indflydelse ?

        Angående dit sidste var kan jeg anføre, at jeg udover Google tollbar ikke har andre søgemaskiner end Bing (som er deaktiveret).

        Tak for din indsats.

        Venlige hilsner

        Bjarne

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.