IExplorer 9 går ned

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
fiaymo
Abonnent

Jeg bruger Internet Explorer 9 på min stationær Pc (Medion med Windoes 7) uden problemer. På min bærbar Acer Aspire 2920, også med Windows 7 går IExplorer 9 i stå på bestemte hjemmesider (bl.a. TDC-webmail, og andre sider hvor man skal logge sig på). Jeg har prøvet alle de gode råd der er givet her og i Komputer for alle, så som nulstilling af Iexplorer eller deaktivering af tillægsprogrammer uden at det hjælper. Det eneste der hjælper er at gå tilbage til IExplore 8. Er der virkeligt ikke andet at gøre end at gå over til Chrome eller Firefox?

Med venlig hilsen

Filippo

Du har prøvet nogle af de almindelige løsninger – men problemet kunne ligge i Windows selv, så jeg forslår dette oprydningstrick:

1) Start et kommandprompt med Administrator rettigheder.

2) Tast sfc /scannow og tryk Enter.

Det gennemgår Windows’ systemfiler og indstillinger i løbet af nogle minutter, og retter automatisk fejl, der findes undervejs.


fiaymo
Abonnent

    Hej Henrik,

    Tak for dit svar. Nu har jeg haft mulighed forat prøve dit råd, men jeg kan ikke finde ud af at starte en kommando prompt som administrator. Jeg logger på Pc’en med min konto og jer er oprettet som administrator. Når jeg får kopmmando prompten står der C:usersfilippo> og når jeg skriver sfc/scannow får jeg besked om, at jeg skal være logget på som adminstrator. Kan du hjelpe?

    Med venlig hilsen

    Filippo Aymo-Boot

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Du skal højreklikke på ‘commandoprompt’ og vælge ‘kør som admininstrator – også selv om du er logget på som admini…..

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.