Internet Explore 10, kan ikke downloade ned

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
123felix
Abonnent

1. Jeg har en HP bærbar med Windows 7 home edition og får denne fejl-meddelelse efter opstart:

Der var problemer under start af  %localappdata%PokkiEngineLaunch Deskband.dll  Det angivne modul blev ikke fundet.

Jeg kan trykke OK og så kører maskinen, men hvad er der galt, og hvad skal jeg gøre for at slippe for denne meddellelse?

Det er sket efter at jeg har “kørt” msconfig og startet uden indlæsning af startelementer og deaktiveret alle microsoft tjenester, hvorefter jeg har downloaded Firefox med IE 10 – jeg tidligere haft problemer med IE og download i normal tilstand, hvilket dog lod sig gøre efter ovennævnte handling.

Men efter “kørsel” af msconfig igen og indstilling til normal opstart får jeg nævnte fejl….. 

2. Kan jeg på nogle måder reparere eller geninstallere min IE 10?

Med venlig hilsen

Felix 

 

Ventligelidt..? “Deaktiveret alle Microsoft tjenester”?

Det er en voldsom operation, godt at de er slået til igen. Men hvis det fik IE10 på benene igen, giver det naturligvis mening. 

Så er der spørgsmålet om du vil have Pokki installeret eller ej. Hvis det stadig ikke fungerer efter at tjenesterne er slået til, må vi se på en reparation af det.

Internet Explorer kan forholdsvis nemt repareres, nemlig ved at nulstille dens indstillinger. Jeg viser et skærmskud af, hvordan man gør det fra Kontrolpanel.

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.