internet explorer

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
aage
Registreret bruger

Jeg har en pc fra M.M.Vision og når jeg går ud på internettet kan jeg ikke klikke på et link eller gå over i et andet program uden der kommer en boks frem at internet explorer lukker ned, det sker i ca. 50-75% af tilfældene. Firmaet siger jeg bare skal bruge en anden browser, jeg mener der er noget galt med computeren, men det mener firmaet ikke. Jeg kan ikke en gang afmelde et nyhedsbrev i min post, siden bliver simpelthen lukket og der kommer en tom side frem. jeg kan heller ikke skifte til min outlook uden explorer lukker. Har firmaet ret at det ikke er computeren der er noget galt med.

Jeg har trådløs forbindelse og routeren er den Fullrate har leveret. Mine 2 andre computere kører på samme netværk uden problemer.

Det har hjulpet at nulstille IE9. Nu er det kun en sjælden gang det lukker ned. Jeg takker for svarene og hjælpen.

Nyt til spørgsmålet. Det varede kun kort, nu er det ligesom før jeg nulstillede IE9.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Det er nok rigtigt, som MM Vision siger, at det ikke skyldes en fysisk defekt i computeren. Det er mest sandsynligt, at Internet Explorer er blevet sløj, hvilket der kan være mange årsager til.

    Det kan være en udmærket ide, at bruge en webbrowser som Firefox eller Chrome, frem for Internet Explorer, der notorisk er usikker og ikke overholder standarder. Det vil nok også være den hurtigste og nemmeste løsning.

    Hvis du ikke ønsker at skifte browser, kan du prøve at afinstallere Internet Explorer og herefter installere den nyeste version igen. Kontroller også, at Windows Updates fungerer og at din computer er fuldt opdateret.


    aage
    Registreret bruger

      Problemet har været der siden jeg købte computeren for ½ år siden, det er bare blevet værre nu, jeg skulle feks. gå ind på linket til dette svar 3 gange før jeg kunne læse svaret. Mine 2 andre computere har ikke disse problemer.


      Anonym

        Hej Åge

        Der er mange problemer med IE men du kan prøve at nulstille programmet det gøres sådan du klikker på tandhjulet oppe til højre og ind i internetindstillinger -avenceret -nulstil.

         

        tips
        tips
        Registreret bruger

          Vær særlig opmærksom på om du bruger dårlige netværkskabler, har de fået et skarpt knæk kan de hverer defekt, eller hvis du bruger en netværkskabel med en dårlig ydelse kan også hverer et problem, helt galt er det hvis du bruger en netværkskabel af de gamle cat5 standart, og det er en kabel med meget dårlig ydelse og hastighed.

           

          Netværkskortet i din computer er sikkert på 1gpbs, og så bør din router også kører på 1 gpbs selv om din hastighed ude på nettet er langsommer, feks hvis du har 20 eller 30 mpbs hastighed på nettet.

           

          Men prøv og teste din computer direkte i modemet uden brug af router, og sørg for at computeren er monteret med en fejlfri netværkskabel, for lige som at udelukke fejl i routeren, også selv om du mener at din router er OK med andre computer.

          En langsom router kan hverer et problem……………………..

           

                         PS.

          Når at du har købt en rigtig fin computer er du jo tvungen til og finde frem til om der er fejl i dit lokale netværk, som kan hverer årsag til forstyrrelser i din netværksforbindelse og IE9…………….

           

          Klik for stor foto og se lynhurtig router med høj hastighed i netværkskablerne på 1 gpbs og N trådløs netværk, fungerer super…………..

          tips
          tips
          Registreret bruger

            Jeg har haft problemer med IE9, men fandt en lidt alternativ fejl.

            Ja dårlige netværkskabler og måske en letter defekt router, ja både netværkskabler og router var også med dårlig ydelse.

             

                           Prøv og se på denne link…………..

                           ..Hvad betyder 600 Mhz netværkskabel – tips..

             

            Det har givet en kraftig forbedring af computeren, både med meget hurtiger søgning i browser og hurtiger søgning efter mail med live mail programmet. efter at jeg har udskiftet med lynhurtige netværkskabler og en ny router med stor ydelse, ja mit lokale netværk har en ydelse på 1 gpbs, i stedet for det gamle med en lille ydelse på 100 mpbs, så nu kører IE9 perfekt.

             

            Klik for stor foto og se cat7 netværkskabler med stor ydelse og særlig omkring cat7 de er afskærmet meget bedre mod elektrisk støj, så også det vil jeg tro er en betydelig forbredring..

            Christian Bugge
            Christian Bugge
            Registreret bruger

              Godt løsningsforslag!

              [quote=klaushp]

              Hej Åge

              Der er mange problemer med IE men du kan prøve at nulstille programmet det gøres sådan du klikker på tandhjulet oppe til højre og ind i internetindstillinger -avenceret -nulstil.

               

              [/quote]

              Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.