Internet, søgesider.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Bertram Hansen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
lilleskensved
Medlem

Jeg søger et emne på nettet, der indeholder mange søgesider. Jeg starter forfra og når f.eks. til side 70 og vil måske næste dag fortsætte med side 71. Er der en mere enkel måde at komme direkte til denne side, uden at skulle blade igennem alle sider forfra igen med et spring på 4?

Jeg søger på et emne og kommer længere og længere ind i under- og sideordnede sider. Kan jeg komme tilbage til start-søgesiden igen uden at skulle blade tilbage  igennem alle siderne?

Mvh. Knud L. Andersen. 

 

 

Hej Knud. 

Du kan jo altid smide et bogmærke ind, der hvor du er kommet til. Dette gøres i de fleste browsere ved at holde Ctrl nede og trykke på “D”. Du kan så næste åbne bogmærket/favoritten, og så kan du læse videre hvor du slap. 

Tao
Tao
Supporter

    Hvis dit problem generelt er at du skal bladre gennem rigtigt mange sider, kan du få Google til at vise mange siders resultater på en enkelt side.

    http://www.google.com skal du trykke på Avanceret søgning til højre for søgefeltet. Under Antal pr. side kan du indstille hvor mange resultater der skal vises.

    Dette virker dog ikke hvis du har Google Direkte (resultaterne der kommer så snart du skriver) slået til. Tryk på linket for at slå det fra (nederst på siden).

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.