Internettet

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
johnlin
Abonnent

Jeg har i nogen tid haft problemer med at hente filer på nettet, bl. a. fra link fra jeres nyheds breve, heriblandt det nye Windows 8. Er det en “gal” afmærkning  i indstillinger,ell. hvad er der galt?

Venlig hilsen  Johnlin.

 

Der kunne være to forskellige problemer her. Jeg tager dem et ad gangen:

1) Er det Internet Explorer, du bruger? Hvis der er rod i dens indstillinger, kan der opstå mange mærkelige problemer, som dette. Prøv at nulstille dem fra Kontrolpanel, jfr. vedlagte skærmskud.

2) Først skal du afinstallere den gamle Java helt via Windows’ afinstallation, og derefter prøve installationen igen. Jeg anbefaler at hente hele pakken her:

http://www.java.com/en/download/help/windows_offline_download.xml

Dermed omgår du den download proces, der fejler.

Lad gerne høre, om problemerne bliver løst.


johnlin
Abonnent

    Hej Henrik!

    Det gav ikke noget brugbart resultat.

    PS jeg bruger windows VISTA, explorer 9

    Venlig hilsen Johnlin

     

    Får du en fejlmeddelse, når du prøver at hente filerne? Et skærmskud villle være fint.

    Har du prøvet med en anden browser, f.eks. Firefox eller Chrome?


    johnlin
    Abonnent

      Hej Henrik!
      Jeg har prøvet at sende nogle skærmskud, det mislykkedes desværre. Jeg har også prøvet med både Gogle og Chrome, med det var med samme resultat.
      Nu er jeg gået drastigt til værks, jeg ville geninstalere Windows, men det resulterede i en windows oven i den gamle instation. Kan det rettes? Eller skal jeg have en nyinstalation af Windows f.eks. opgradering til Windows 7, jeg buger Vista nu. Hvad gør jeg?

      Med venlig hilsen
      johnlin

      Her er du godt nok gået til makronerne. 

      Man kan godt reparere Windows ved at installere igen oveni den eksisterende, men det går ikke altid godt – jeg har f.eks. set Dokumenter-mappen forsvinde undervejs. Sikkerhedskopiering anbefales.

      Men før du går så drastisk til værks foreslår jeg at køre dette lille program i en Kommandolinje med Administrator rettigheder:

      sfc /scannow

      Det vil gennemsøge Windows’ systemfiler og indstillinger, og rette op på et hav af obskure problemer – alt i løbet af et par minutter. Et forsøg værd.

      Du kan godt installere Windows igen helt fra bunden, og det behøver bestemt ikke være Windows 7, omend den fungerer noget bedre end Vista.

      Først skal du naturligvis sikkerhedskopiere alle filer, derefter starter du computeren fra Vista-CD’en og følger installationsguiden. Fjern den eksisterende Windows-partition, opret en ny partition, og lad Windows installere sig der. Det tager en halv times tid, og så vil alt være dugfriskt igen.

      Du har i hvert af dine indlæg også et spørgsmål om Java-installation, som jeg egentlig svarede på først. Er det gammel glemt tekst, eller et andet problem?


      johnlin
      Abonnent

        Hej Henrik!

        Nu vil jeg afslutte dette spørgsmål. Du skriver om et lille program “sfc /scannow”, men det siger mig ikke rigtig noget.

        Efter som jeg har fåte flere intalation af Windows, er den partition fyldt op (ca 275 GB), så nu erdet på tide formateret, sådan at jeg kan begynde på en frisk harddisk. 

        Angående “java” er det ikke mit spørgsmål, men en “Teeja” som er mig ukendt. Problemet kender jeg udmærket, dit svar løser ikke altid dette problem.

        Venlig hilsen “johnlin”

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.