jboss

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
svendborg
Abonnent

Når jeg åbner ie 9,kommer jeg ind på en side,der hedder jboss,også når jeg har valgt google som min startside.Hvordan sletter jeg den?

Venlig hilsen Finn

Der kan være flere grunde til at din startside sidder fast på JBoss – men JBoss selv har ikke skylden, det er et professionelt projekt, der ikke laver den slags tricks.

To forslag til at løse problemet (se vedlagte skærmskud):

1) Start med at gå ind på Google og vælg så Indstillinger i Internet Explorer.

2) I fanebladet Generelt er der en liste med en eller flere startsider angivet. Her må JBoss optræde, slet den. Klik på Brug aktuel side for at indføje Google i listen, eller indtast den manuelt. Du kan have flere startsider, de vil så have hver sit faneblad. Klik på Anvend eller OK for at sætte det i kraft.

Virker det ikke, er næste mulige årsag korrupte IE-indstillinger:

3) Gå ind i Indstillinger, vælg fanebladet Avanceret og klik på Nulstil. Fair advarsel: Det nulstiller samtlige indstillinger i Internet Explorer. Sæt derefter startsiden til Google som beskrevet ovenfor.

Virker det heller ikke, er der formodentlig et stykke ondsindet software, der sætter startsiden. Det virker dog usandsynligt fordi det er JBoss, der hænger fast som startside.

Lad høre, hvis problemet fortsat eksisterer.


svendborg
Abonnent

    Problemet løst,ved formatering af h.d. Gjort af anden årsag

    Udmærket. Jeg regner med at mit svar også kommer andre til gode, så tiden er ikke spildt, selvom problemet var væk for dig.

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.