Kan ikke altid læse dokumenter i e-boks

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
hanne kallestrup822178
Abonnent

Jeg kan ikke åbne dokumenter i e-boks. Har afinstalleret Adobe readerX og hentet det igen, men det har ikke hjulpet. Jeg bruger IE og Windows Home Premium 7-64bit og går i e-boks via min netbank og nem-id.

Jeg har ikke altid problemet, men for mange gange sker det.

Hvordan ligger det med at læse andre PDF-filer end dem i e-Boks? Hvis de også giver problemer, er det PDF-læseren (eller browserindstillinger), det er galt med.

Prøv også at hente dem hjem til computeren og så åbne dem fra harddisken. Fungerer det, ligger problemet i browseren, eller en udvidelse til den.

Nej jeg kan sagtens læse andre dokumenter, men det pudsige er at går jeg ind via Chrome, så er der ikke noget i vejen.

 

Så må problemet ligge i Browseren. Internet Explorer har ofte problemer med at der bliver rod i dens ret komplicerede indstillinger. Det kan løses ved at gå ind i Internetindstillinger, Avanceret og nulstille det hele. Du skal muligvis geninstallere Adobe Reader bagefter for at få det hele til at virke igen. Jeg vedlægger et skærmskud, der viser hvor du finder nulstillingsfunktionen.

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.