Kan ikke komme ud af en hjemmeside

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
salomons25kapel
Abonnent

Hvordan kan jeg komme ud af en hjemmeside som jeg ikke kan komme ud af. Jeg har trykket på Log Ud, krydset oppe i øverste højre hjørne og ctrl alt delete, men intet af det virker som jo ellers er en smal sag. Til orientering er det en bærbar med Windows 10 som ellers fungerer fint. Jeg er gået ind via Microsoft Edge. Jeg kan minimere siden og arbejde videre med computeren, og jeg kan også gå på nettet via Google.

Tao
Tao
Supporter

    Hej, 

    Er det flere hjemmesider eller kun en enkelt, det drejer sig om? Og I så fald hvilken? Microsoft Edge er som bekendt indlejret i Windows 10 som første operativsystem og dermed meget ny (dette giver ofte en række problemer med hjemmesidekompatibilitet, som fx Google Chrome stadig oplever – selv på trods af mange år på markedet).

    I Microsoft Edge kan du lukke en fane ved at trykke på krydset i fanen øverst eller bruge tastaturgenvejen CTRL + W (som lukker den nuværende fane). Hvis du vil lukke hele browseren og ikke kun en enkelt fane, så kan du bruge den gamle tastaturgenvej ALT + F4.

    Hvis disse genveje ej heller virker (hvilket ikke virker helt plausibelt taget din indledende beskrivelse i betragtning), så forsøg dig med følgende.

    Luk Microsoft Edge (hvis ikke du kan lukke browseren, så foretag en genstat af din PC inden du begynder på følgende). Åbn Windows Stifinder, tryk på fanen og tryk på Vis skjulte elementer under emnet Vis/skjul. Åbn dernæst følgende sti:

    C:Users”brugernavn”AppDataLocalPackagesMicrosoft.MicrosoftEdge_xxxxACMicrosoftEdgeUserDefaultRecoveryActive

    Slet alt indhold i mappen. Åbn Microsoft Edge. Du burde nu ikke have problemet længere.

    Held og lykke med det!

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.