Kan ikke se mit trådløse

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

Jeg har et mystisk problem

Min stationære computer kan ikke finde mit trådløse netværk, men kan godt se andre netværk (både g- og n-netværk).  Det er ikke den trådløserouter, der er problemet, for min bærbare kan godt finde den. Hvorfor kan den ene computer finde netværket og den anden ikke?

Ved e-mail får jeg fejlmeddelelsen: Socket fejl 11004.


hlexa
Registreret bruger

    Den stationære kan muligvis ikke “se” dit trådløse netværk fordi du har slået skjul SSID til i din router, f.eks efter du lavede forbindelse fra din bærbar, men før du nu forsøger at forbinde fra din stationære. Eller osse indtastede du det skjulte SSID i den bærbare da du første gang satte dit trådløse netværk op og har så glemt det.

    Windows “husker” SSID og krypteringsnøgle og så vil den forbinde til dit trådløse netværk selv om SSID er skjult.

    Check om SSID er sat til skjult i din router.


    jann1
    Abonnent

      Jeg læste ikke svaret om SSID, før jeg prøvede noget andet. Jeg skiftede routerens frekvens fra kanal 6 til kanal 10. Og så virkede alt igen.

      Det er siden gået op for mig, at Komputer for alle havde en fin artikel om emnet for kort tid siden. Den havde jeg selvfølgelig sprunget over den gang, da min trådløde da virkede udmærket.


      hlexa
      Registreret bruger

        Hvad nummer af Komputer for Alle var det, med den fine artikel?

        Det er vel ikke sådan, at din stationære har et trådløst netkort anskaffet i Frankrige eller Spanien?

        ETSI standarden, der gælder i EU for 2,4 GHz båndet, tillader frekvenser svarende til kanalerne 1 til 13, undtagen i Frankrige – der kun tillader kanalerne 10 til 13 – og Spanien – der kun tillader kanalerne 10 og 11.

        Eller var du mon kommet til at installere en driver, der overholder den franske standard, henhv den spanske standard, til det trådløse netkort i din stationære computer?

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.