Klik på link

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Bodil Hansen
Medlem

Når jeg klikker på et link i f.eks. en mail eller på en hjemme side får jeg beskeden:

Handlingen blev annulleret pga. begrænsninger på computeren. Kontakt systemadministrator. Og så sker der ikke mere.

Jeg har pøvet med systemgendannelse, men det hjælper ikke. Hvad kan jeg have gjort forkert? Det er kun mig selv der bruger computeren, og den har tidligere fungeret upåklageligt.

B. Hansen

Hej igen!

Det råd jeg fik hjalp desværre ikke. Der skete kun det at nu kan jeg slet ikke komme på nettet. Det er som om der også er sket noget med Windows – tror jeg nok. Når jeg forsøger at åbne internet explorer, sker der intet. Jeg kan godt åbne outlook, men kan så kun være offline, så det hjælper ikke meget. Samtidig kommer der en meddelelse hvor der sår: Filoverførsel – sikkerhedsadvarsel. Vil du gemme denne fil: mso8.tmp fra fra Outlook:i%20 dag. Det har jeg ikke turdet gøre,  kan jeg roligt gøre det eller kan det være et problem.Samtidig har jeg prøvet at gå ind på systemgendannelse, men der kommer kun en blank side frem, hvorpå der står systemgendannelse foroven men ingen muligheder for at vælge noget. Hvad kan problemet være.

Med venlig hilsen Bodil 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Du har såmænd nok ikke gjort noget som helst forkert.

    Af én eller anden grund (tit i forbindelse med opdateringer) kan der opstå en fejl i reg.databasen som medfører at man netop ikke kan aktivere disse link i mailprogrammer og forøvrigt, som regel, heller ikke i de øvrige officeprogrammer.

    Løsningen – og den virker med det samme, er at downloade en lille fil fra denne hjemmeside:

    http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

    Det er filen lidt ned på siden du skal bruge. Den hedder :’htm/html_associations_fix.zip’

    Download filen til et vilkårligt sted på harddisken, udpak og kør den – genstart pc og fejlen burde være rettet.

    Filen er oprindelig skrevet til win xp, men den fungerer lige så godt med både vista og win 7

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Det lyder som noget værre rod med din pc!! Jeg vil lige skynde mig at sige at jeg har givet det råd til rigtig mange efterhånden, lige som jeg selv har hentet og kørt filen adskillige gange på forskellige pc’er og det er første gang jeg har hørt om at noget er gået galt – tværtimod har jeg fået mange tilbagemeldinger om at problemet har været løst.

      Det er selvfølgelig lige meget for dig når nu du har et ret massivt problem!!.

      Jeg ville forsøge at genstarte pc’en i fejlsikret tilstand (tryk F8 under opstart inden windowsskærmen kommer frem) og så lade den starte helt op inden du så genstarter på normal vis – det kan nogle gange få systemet til at falde lidt på plads af sig selv.

      En anden ting du kan gøre hvis dette ikke virker er at fjerne din explorerinstallation helt og begynde forfra med en frisk explorer. Du har jo tydeligvis adgang til en anden pc og det vil være muligt at hente ie8 fra microsoft og kopiere den over på din pc og lade den installere. Alternativt kan du vælge at installere Firefox direkte fra K-CD’en og så bruge den til at hente en frisk IE. 

      Hvis du vælger at fjerne explorer gøres det ved at åbne ‘fjern et program’ fra kontrolpanelet og så aktivere ’slå windowsfunktioner til og fra’ i panelet i højre side.


      Bodil Hansen
      Medlem

        Jeg har simpelthen været nødt til geninstalleret windows og er gået i gang med at installere alt igen. Puh-ha sikket et arbejde. Jeg har heldig vis gemt den gamle PC som børnebørnene bruger, så den har jeg benyttet imens. Men ellers tak for rådet.

        Med venlig hilsen

        Bodil Hansen

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.