Log in

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 5 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
bi2303ov
Abonnent

Jeg har købt adgang til den lokale avis’ hjemmeside, selv om jeg har sat hak ved “forbliv logget på” bliver jeg af og til logget af. Jeg har på fornemmelsen, at det er antivirusprogrammet (norton 360), der logger mig ud, når den skanner for cookies, det sker nemlig aldrig på min tablet. Problemet er at min gamle fader også har købt adgang til samme avis, og han kan ikke finde ud af at logge sig på igen. Jeg har forsøgt at tillade cookies for omtalte hjemmeside i IE, men det hjælper ikke. Er der nogen instillinger, jeg kan foretage, så det ikke sker for ham igen.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Har du prøvet at deaktivere Norton 360 og se, om det gør en forskel?


    bi2303ov
    Abonnent

      Nej, det har jeg ikke, det er da vist heller ikke særlig smart at deaktivere antivirusprogrammet. Jeg har fundet et gammelt program, der hed crossloop, så jeg kunne fjernstyre min fars computer, men det fungere ikke længere. Har I et forslag til et andet program, som jeg kan bruge.


      hlexa
      Registreret bruger

        larsjensen
        Abonnent

          En gang i mellem kan det være en fordel, i fejlsøgningsøjemed, at deaktivere sit antivirusprogram; hvordan kan man ellers finde ud af, om det skaber problemer?

          Hvis du stoler så meget på avisen, at du vil “forblive logget ind”, kan du prøve at putte den ind i “pålidelige websteder” i din IE (se screendump). Jeg ved ikke, om det gør en forskel, men det er en del af en fejlsøgning. 

          Angående dit sidste punkt: Hvorfor bruger du ikke Windows’ “fjernskrivebord”? 

          Christian Bugge
          Christian Bugge
          Registreret bruger

            Jeg vil anbefale Teamviewer til fjernstyring.

            Det er i sagens natur nødvendigt at deaktivere Norton for at fastslå, hvorvidt det er den, der skaber problemer. Sandsynligheden for, at det skaber et sikkerhedsproblem er forsvindende.


            perhansen626985
            Abonnent

              Hej

              Teamviewer er nok et af de bedste programmer til fjernsuppot. Hvorfor vælger du ikke et andet virusprogram, norton er der jo altid et eller andet vrøvl med.

              vh

              PH

              Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.