Min læge

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Henning P Petersen
Medlem

Hej

Jeg kan åbne hjemmesiden, vælge læge, skrive personnr. skrive i feltet hvad jeg vil tale med lægen om, men når jeg klikker på den tid der er mulig hos lægen, får jeg kun fejlsiden Error.     

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Henning,

    Har du prøvet om problemet er det samme i flere browsere? Fx Forefox, Chrome, Internet Explorer. Det kan ind imellem være en fordel at prøve forskellige programmer.

    I mit spørgsmål ovenstående brugt browser Internet Explorer

    Nu har jeg prøvet Google chrome, men får nu nedenstående besked.

    Error message raised by the application: Your browser was detected as Safari, identifying itself as Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.75 Safari/535.7.One of the following browsers is required:* Unknown or Unrecognized* Internet Explorer* Netscape 7 or higher (Gecko)* Opera* Netscape 6 (Gecko)* Other

     

    Henning Rasmussen
    Henning Rasmussen
    Komputer for alle

      Aha, det er interessant. Den burde altså virke i Internet Explorer. Hvilken version af Internet Explorer bruger du? Og kan du sende mig hjemmesideadressen til lægen?

      Hej

      Ifølge ovenstående

      http://www.min-laege.dk/PSPortal.dll?func=Klinik&KlinikId=1397

      Jeg bruger Internet Explore 8

      MVH/HP

      Den side er godt nok nærtagende…

      Det fungerer for mig i Internet Explorer 9 og i Firefox, ikke i Chrome – selvom Chrome i øvrigt er kompatibelt med alt mellem himmel og jord. Jeg betragter det som en fejl fra udviklernes side, at de tester på den måde og afviser enhver browser, de ikke kender på forhånd. Man kunne klage til udviklerne over det.

      Men rent praktisk burde det virke i Internet Explorer 8 også. Fejlen kan skyldes en udvidelse eller en defekt indstilling, men det kan være besværligt at fejlsøge. I øvrigt ville det være praktisk at vide, hvilken fejl du får i IE8?

      Jeg vil foreslå at prøve med Firefox. Ganske vist står æ, ø og å forkert, når jeg prøver siden, men det kan man vel leve med, hvis det i øvrigt virker.

      Klager over portalen kan formodentlig sendes hertil: [email protected]

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.