Minimeret skærmbillede

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ardest
Medlem

I forbindelse med at jeg ville gemme en genvej til hjemmeside på skrivebordet, gjorde jeg manuelt skærmbilledet mindre for at køre ikonet ud (jeg ved, at det kan gøres på anden måde også). Efterfølgende får jeg konsekvent det minimerede billede frem, når jeg går på nettet, dog ikke ved brug af musens one-touch-knap. Jeg kan uden problemer både trække skærmbilledet ud og trykke på maksimer-knappen, men næste gang er det samme problem.

Jeg har anvendt knebet med at holde shift-tasten nede, mens jeg vælger “Filer” -> Afslut, men dette hjælper ikke. Har netop kørt Windows-fejlfinding uden effekt.

Anvender Windows XP.

Med venlig hilsen

Steen Pennerup Ardest, praktiserende læge

 

 


Anonym

    Hej Steen

    Prøv dette – Åben IE træk skærmbilledet ud til fuld størelse DU MÅ IKKE BRUGE MAKSIMER-KNAPPEN og så lukker du  IE.ned oppe på x til højre ,når du så åbner ie. næste gang vi den huske din indstilling af skærmbilledet.

    mvh


    ardest
    Medlem

      Til Klaus

      Det hjælper desværre ikke.

      Mvh. Steen

      Det lyder som om en indstilling er gået i stykker. Jeg vil foreslå at gå ind i indstillinger og nulstille dem, og så prøve ovenstående råd.

      Jeg vedlægger skærmskud, der viser hvordan det ser ud i Internet Explorer 9, vel vidende at det ser lidt anderledes ud i Windows XP.

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.