MS IE 9

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

På side 19 i nr. 13, 2011 under overskriften: “Problemer med Internet Explorer 9”, svarer I på, hvordan man får løst problemet.
Jeg har det samme problem med ikke at kunne åbne div. dokumenter i bank, hos SKAT m.v., og har haft det siden jeg opgraderede til MS IE 9. I anbefalede mig at installere Google Chrome, hvilket jeg så er nødt til at åbne, hvis jeg vil se mine dokumenter. Jeg har Windows 7.
Når jeg følger jeres anvisning, og åbner IE 9 ved at klikke på ikonet på proceslinjen står der på min PC: Version: 9.0.8112.16421.
Når jeg klikker på START, står der MS IE 64 bit, og nedenunder kun MS IE 9, men ikke noget om 32 bit.
Ligegyldigt hvad jeg gør, kan jeg ikke åbne dokumenterne i MS IE 9, men må bruge Chrome.
Jeg vil rigtig gerne kunne nøjes med kun at skulle benytte MS IE 9. Mon I har et andet bud på, hvordan det kan lade sig gøre?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Den version af ie9 du skal bruge – 32-bit – er den der IKKE er benævnt 64-bit, men kun optræder som IE9

    Det er også lidt kryptisk at 32-bit’en ikke er navngivet som 32-bit, men sådan har Microsoft altså valgt det og det kan vi jo nok ikke gøre så meget ved…

    Du skal endvidere sikre dig at du har installeret Java hvis du vil gøre dig håb om at kunne åbne dokumenter fra de nævnte websteder – det burde egentligt ske helt automatisk, men hvis det er smuttet i dit tilfælde skal du en tur forbi denne side og downloade seneste version – husk at hente den specifikke version til win7.

    http://java.com/en/download/inc/windows_upgrade_xpi.jsp

    Du bør måske også checke om du har en opdateret flashplayer til din ie – den kan du downloade her og den fungerer kun med 32-bit versionen af ie.

    http://get.adobe.com/flashplayer/


    sessan2
    Abonnent

      Hej Jan Larsen!
      Jeg takker for svar, men uanset hvad jeg gør, virker det ikke. Jeg kan ikke få vist f.eks. lønsedler, skatteopgørelser m.m.m.. 
      Jeg kan stadig kun åbne dem i Chrome, dette selv efter, at jeg downloadede http://get.adobe.com/flashplayer/  
      Det er rigtig irriterende.

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Hmm… ved nærmere eftertanke tror jeg faktisk dit problem kan ligge i Adobe reader i stedet for – det er jo tit den der bruges til at læse forskellige dokumenter bl.a. fra skat og måske er adobe reader ikke blevet ordentligt konfigureret ifm. overgangen til ie9.

        Sandsynligvis har du allerede Adobe Reader installeret og du kan nemt se om den ‘er med’ hos ie9 ved at åbne for ‘tandhjulet’ i øverste højre hjørne og vælge ‘admininstrer tilføjelsesprogrammer’ – her skal der være en sektion med Adobe reader som selvfølgelig skal være aktiveret – muligvis er den blevet deaktiveret af en eller anden årsag.

        hvis den ikke står der har du her også mulighed for at søge efter den eller du kan installere den direkte fra K-CD’en eller downloade den nyeste version fra denne side: http://get.adobe.com/dk/reader/otherversions/


        sessan2
        Abonnent

          Hej Jan. Jeg har taget et par skærmdumps fra “tandhjulet”, så kan du måske bedre hjælpe mig!?

          jan larsen
          jan larsen
          Supporter

            Umiddelbart ser det jo rigtigt nok ud hos dig og ud fra hvad jeg kan se skulle du ikke have nogen problemer!!

            Nu kan der jo desværre godt gå noget galt ifm opdatering alligevel, så det eneste jeg nu kan komme på er at at afinstallere Adobe Reader helt – genstarte maskinen – køre et registringsdatabaseoprydningsprogram (Ccleaner e.lign.) – genstarte igen og så installere AR forfra – det burde få den til at lave de rigtige tilknytninger så du igen kan læse dokumenterne fra din bank m.m.

            Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.