netkort

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ruth h.
Abonnent

Jeg har en pc med xp windows, den har kørt fint, men nu stået et par mdr. nu kan jeg ikke komme på nettet, den kan fint finde sin netkort, som ligger på bundkortet og netkabel fung. fint, men den vil ikke tage kontakt til internettet. har prøvet at søge men får at vide at der ingen internet forbindelse er, har nu formateret den, men stadig uden net, hvad kan være galt.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Lyser aktivitets-indikatoren på henholdsvis netkortet i computeren og ved den port i routeren, som computeren er tilsluttet?

    Prøv følgende: Tryk Windowstast+R, skriv cmd og tryk Enter. Skriv herefter ipconfig i kommandolinje-vinduet, der åbner, og tryk Enter.

    Tag et skærmskud af resultatet og vedhæft det i dit svar.


    ruth h.
    Abonnent

      Routerporten lyser – men jeg kan ikke se der er et lys der skal tænde ved netkortet da det sidder i bundkortet.


      hlexa
      Registreret bruger

        I moderne netkort, der sidder i bundkortet vil der være nogle aktivitetslys i rammen til stikkontakten i netkortet. Et af disse vil lyse med forskellige farver, afhængig af den opnåede netværkshastighed. Og når der er aktivitet vil det ene lys blinke.

        Prøv at trykke kablets stik ind i netkortets stikkontakt med fast hånd mens der er strøm på computeren.

        Det sker, at kablets stik ikke sidder helt inde i stikkontakten på netkortet. Især hvis stikkontakten er lidt utilgængelig. De sidder jo ofte bag på kabinettet.

         

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Det er i hvert fald tydeligt, at computeren ikke kommunikerer med routeren.

          For det meste sidder der to små LED-lys indbygget i selve stikket, der er monteret på bundkortet. Ofte er der ingen statusindikatorer.

          Problemet kan meget vel være driver-relateret. Derfor vil jeg gerne se et skærmskud af Enhedshåndtering: Tryk Windowstast+R, skriv devmgmt.msc og tryk Enter. Sørg for at vinduet har en størrelse, så jeg kan se alle elementer på dit skærmskud.

          Præcis hvilken computer (mærke, model, type) har du?


          ruth h.
          Abonnent

            Medion

            Celeron (R) CPU2,40 Hz

            2,39 GHz

            992 MB RAM

            Christian Bugge
            Christian Bugge
            Registreret bruger

              Der er ikke installeret nogen driver til netværkskortet. Du kan hente den korrekte driver her: http://www.medion.com/dk/service/download/driver.php


              ruth h.
              Abonnent

                Men jeg kan jo ikke gå på nettet med den pc ?? kan jeg hente den på en anden pc. og så GEM den i stedet for KØR den og så kopiere den til flybar usb og install. den derfra.? – eller hvordan.

                Venlig hilsen 

                Ruth Holm

                Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.