Netværkskort

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Jørgen Hasselkjær
Medlem

Efter et tordenvejr kan jeg ikke længere komme trådløs på nettet. Der er ikke nogen problemer når jeg sætter netværkskabel til.

Kan det være netværkskortet der er blevet defekt ?, der er ikke udråbstegn på netværkskort i enhedshåndtering. Jeg har også prøvet systemgendannelse uden resultat.

ER DER NOGEN SOM HAR ET GODT RÅD – det er en bærbar computer fra Medion.

Jørgen H.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Det virker usandsynligt, at et tordenvejr har beskadiget netkortet men intet andet. Det er svært, at sige hvad problemet er uden mere information, derfor et par opklarende spørgsmål:

    – Hvilken version af Windows bruger du?

    – Kan du se trådløse netværk, men ikke forbinde til dem?

    – Kan andre enheder forbinde til dit trådløse netværk? (Måske er problemet den trådløse router/access point)

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Hvis jeg må tillade mig at supplere Christians svar – jeg kunne også godt finde på at give routeren skylden idet den jo ‘ligger først for’ i tilfælde af evt. beskadigelse.

      Har du prøvet at slukke helt for routeren (hiv stikket ud af stikkontakten) i ca 20 sekunder og derefter tænde for den igen – det kan nogle gange få den til at resette evt. tabte funktioner. På nogle routere har man også mulighed for at lave en fysisk reset via en lille knap – evt. ‘gemt’ i et lille hul man kan stikke en udrettet papirclips ind – se i manualen hvordan det gøres på lige præcis din router…

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.