Paragon Defrag

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
Steven
Medlem

Hej

Kan det passe, at Paragon Defrag skifter til en slags “DOS”-skærm når man aktiverer det, hvor  det eneste man kan se er, at det tæller ned indtil programmet er færdig med at defragmentere? (hvilket i øvrigt tager 3-4 timer og man kan ind i mellem blive i tvivl om computeren er gået kold). I bladet bliver det antydet at det er hurtigere og bedre end Windows eget, og at man kan følge med i forløbet.

Mvh.


Anonym

    Hej Steven.

    Er du sikker på, du har fået defragmenteret. Du er nu nr. 3, der rejser spørgsmålet. Jeg startede selv den 10. februar og siden har en person reageret. Se venligst i “programmer”.

    Venlig hilsen

    Steff


    Have19
    Medlem

      Jeg har den samme oplevelse – den starter op i et “normalt” defragmenteringsbillede og skifter så til en slags DOS-billede. Derefter er den meget længe om at defragmentere, og linien med tidsforbruget skifter sjældent. Det er sådan set i orden, hvis den er god til at defragmentere. Det ville dog have været rart, om denne procedure var beskrevet i bladet, så man vidste, at det var normaltilstanden.

      Venlig hilsen

      Have19


      Anonym

        Så fik jeg en forklaring, som jeg mener er relevant ogsåher. Se tråden under “Programmer”, hvor Henrik Ræder Clausen giver en forklaring der dækker både 32 og 64-bit versioner.

        Venlig hilsen

        Steff

        Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.