PDF vises ikke i IE11

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Villadsen
Abonnent

På nmmk.dk bruger vi link til uploadede pdf-dokumenter. Det virekr fint i firefox og chrome men ikke i min ie11. Den viser popup og starter på en timer-linje med teksten Initialiserer. Men så sker der ikke mere!?

Jeg kører Win7 og IE 11.0.9 og tilføjelsesprogrammet Adobe PDF Reader er aktiveret.

Desuden har jeg kørt denne rutine igennem: Luk alle browser vinduer. Tryk på start og gå ind i kontrolplanel > herinde vælger du Netværk og Internet. I Netværk og Internet vælges Internet Indstillinger > herefter fanebladet Avanceret. I Avanceret skal du trykke på nulstil nederst til højre. I den box der dukker op, vælger du igen nulstil og afventer tre grønne flueben. Når disse er at se på din skærm, trykker du på luk. 


Mogens R.
Medlem

    Hej Søren.

    Hvis du trykker på linket, og Adobe Reader er korrekt installeret, så er der kun en mulighed at gøre, ved jeg, det virker, fordi min opsætning ligner din beskrivelse – lige undtagen Pop-UP der er inaktiv.

     

    For at midlertidigt aktivere popup skærmen, hvilket jeg har valgt, at oprette et nyt faneblad, ved åbning af et dokument, så trykker jeg på CRTL+linket samtidigt.


    Villadsen
    Abonnent

      Så enkelt og dog så effektivt – det virker!

      Lidt mystisk at det efter øvelsen med Ctrl+linket, nu også virker direkte på den ‘oprindelige’ fane!? Men det var måske også din forventning?

      Tusind tak for svaret!

      Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.