Problem med Java 7 update 25

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
john
Medlem

I går kom der en ny opdatering til Java 7. Hidtidige update havde nr. 21 og nu kom update 25. MEN fra og med denne opdatering virker Javas medvirken i håndteringen af Nem ID ikke mere i IE10. Til gengæld virker den både i Firefox og Google Chrome.

Har andre oplevet dette? Jeg kan tilføje at jeg har testet det på 3 forskellige komputere. 2 kører Windows 7 og en kører Windows 8 Pro, med samme resultat.

Det ser ud til at Microsoft har en rettelse til gode, eller!!!!

MVH

John

Når problemet er specifikt for IE10, er det værd at fejlsøge den – du må gerne beskrive lidt nøjere, hvordan det går galt med NemID.

Først foreslår jeg at nulstille indstillingerne i Internet Explorer. Det gør du via Windows’ generelle internetindstillinger – jeg vedlægger et skærmskud af det.


john
Medlem

    Tak til alle!

    ingen af jeres svar gjorde det allene. Til Henrik R. Clausen: Det var ikke kun håndteringen af adgangen til Nem ID, det var helt generelt når IE10 skulle bruge Java, så kunne den ikke få kontakt. Løsningen var at afinstallere ALT Java, genstarte maskinen og geninstallere Java version 7.25. Så virkede det igen.

    Men tak til jer alle.

    MVH

    John

    Selv tak, og ikke dårligt at du kom mit næste forslag i forkøbet.

    tips
    tips
    Registreret bruger

      slettet

      tips
      tips
      Registreret bruger

        slettet

        tips
        tips
        Registreret bruger

          slettet

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.