Problemer med IE9

Løst
Dette emne indeholder 8 svar, har 5 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Claus Hasselbalch
Medlem

Min datter har en lille asus notebook med windows 7 med explorer 9. Den har kørt fortrinligt. Efter jeg foretog en del oprydning på maskinen med ccleaner og tweaknow regcleaner, samt foretog diverse opdateringer kørte den fortsat fint. Efter nogle dage begyndte den at blive helt umulig og ekstrem langsom på nettet. Der blev ikke fundet noget virus eller andet utøj på maskinen. Jeg installerede Goggle Chrome, hvorefter der ingen problemer var. Herefter prøvede jeg så at afinstallere og geninstallere IE9, men den fortsatte med at være ekstrem langsom med IE9, men køre uden problemer med Chrome.

HVAD ER DER DOG GALT ???? 


Tips3
Medlem

                       Noget vanskeligt at svare på hvad at der er galt.

    Men prøv at indstille at Microsoft Windows køre computeren.

     

    Klik på start

                    Klik på standardtprogrammer.

                               Og angiv programadgang og computerstandarder.

    Der prøver du at sætte Microsoft Windows til og køre computeren, måske at det kan lave en ændring som gør computeren normal igen.

    Måske at der er installeret et program som ikke kommer fra Microsoft, som driller IE9 og andet microsoft programmer, ja et fremmet program som styrer for meget i computeren ?????????????????????

     

     


    uduj
    Registreret bruger

      Jeg har også win7på min lille nootebok, Chrome kørte fint men fx. G-mail på IE9 sneglede sig af sted.

      Så fordoblede jeg RAm til 2GB det hjalp betydeligt på IE9, der jo er meget mere krævende

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Jeg må melde mig som én der også har haft lidt problemer med ie9 på maskiner med ringe cpu- og grafikkraft.

        Jeg løste det ved at lade ie9 benytte sig af den ‘gode gamle’ softwarekørsel i stedet for, som den ellers er optimeret til som noget helt nyt, at bruge gpu’en til at afvikle programmet….

        Åbn ‘internetindstillinger’ via ‘funktioner'(tandhjulet) og gå til fanebladet ‘avanceret’ – sæt nu flueben i den øverste linie ‘brug softwaregengivelse i stedet for GPU-gengivelse’ og genstart ie9 – dette vil sætte farten betragteligt op og det skyldes simpelthen at ie9 er designet til at bruge hardwaren i stedet for soaftwaren, men hvis hardwaren er underdimensioneret opstår en irriterende flaskehals og ie9 afvikles i ryk og meget langsomt

        Til Jan Larsen….computeren var indstillet som du har beskrevet – men tak for dit bud. 

        Til Lotto….jeg prøvede at gøre som du beskrev, men computeren vil mærkeligt nok ikke ændre markeringen fra brugerdefineret til Microsoft Windows. Den blinker osv som om den ændre indstillingerne, men når jeg kontrollere igen er der fortsat markeret i brugerdefineret. Men tak for dit bud og måske der er et eller andet program der driller IE9, men så må jeg nøjes med Google Chrome der virker uden problemer. 


        Tips3
        Medlem

                          Jeg tror da at du skal gøre det modsatte af hvad som

          Jan Larsen fortæller dig, ja sæt flueben så den går til GPU chippen i stedet for, med den begrundelse at du fortæller at den har fungeret korrekt på et tidliger tidspunkt, eller retter du skal fjerne fluebenet, og så køre den garanteret superhurtigt igen, når den får alle hestekræfter direkte fra GPU chippen.

           

          Måske at din datter har sat en flueben ved en fejl ???????????????

           

           

          Til Lotto:

          Så prøvede jeg at fjerne fluebenet. Det kunne jeg imidlertid slet ikke få lov til. Jeg kan fjerne alle de andre flueben, men ikke det nævnte. Jeg har prøvet at nulstille og gendanne standarder, men lige meget hjælper det i forhold til at fjerne fluebenet. Det er “låst”. 

          Lad mig minde om det tip om hukommelse (ram), der blev givet tidligere. Hvis computeren kun har 1 GB, kan problemet ligge der.

          Er der i øvrigt noget i vejen for at bruge Chrome – eller Firefox – i stedet for IE?

          Til Henrik Ræder Clausen. 

          Der er 2 G i og det burde være nok – og du har helt ret der er ikke noget i vejen for at bruge Chrome, hvilket hun gør istedet – men var dog nysgerrig for at løse problemet……

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.