problemer med Java.

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
selena2014
Registreret bruger

Hej hos Komputer experterne , jeg er lige stødt på et iriterende problem, idet jeg er begyndt på at læse slægtforskning , altså om mine forfædre. Men så findes der en internet side statens arkiver hvor man kan komme ind på kirkebøger og læse om sine forfædre fra kirkebøgerne såsom dåb mm. men for at kunne åbne siden skal java åbne den og jeg får tit denne besked fra java og har opdateret den Java TM web 1.6.0_24 altså den helt nye og får denne besked splash:recv failed , og kommer ikke videre . Så lukker jeg internettet og starter op i administrator , åbner internettet og nu kan jeg åbne den , men vil jeg videre i foreksempel en ny årgange skal jeg igen starte forfra , osv. Nu er mit spørgsmål hvorfor lager computeren det , for på min kones computer kører det hele perfekt også på min vens , men min kan ikke , jeg har slettet Java og lagt den ind på ny uden anderledes resultet , men Java fungere perfekt på homebanking og e-boks så den må jo være ok , har i en anelse om hvor fejlen kan ligge , eller om det er opsætning som skal være anderledes måske. Håber i kan hjælpe mig . Jeg bruger Comodo som firewall og windows securita essential som antivirus., og har windows 7. Mange hilsner fra Ole Mikkelsen

Tao
Tao
Supporter

    Problemet ligger i at du bruger Comodo som firewall. Du skal tilføje følgende som et betroet program:

    C:Program FilesJavajre1.6.0binjavaws.exe

    Så skulle det gerne fungere.


    selena2014
    Registreret bruger

      Tak for svaret , men hvor tilføjer jeg den ? , i comodoén eller hos java selv ? hvis det er i comodoén hvor går jeg så hen for at godkende den som sikkert program.

      Hilsen fra Ole Mikkelsen

      Tao
      Tao
      Supporter

        Programmet skal tilføjes i selve Comodo. Det gøres på følgende måde:

        1. Under overskriften Security Monitoring skal du trykke på Application Monitor.
        2. Tryk på Tasks i panelet til venstre.
        3. Tryk på Define a new Trusted Application.
        4. Tryk på Browse og naviger frem til:

        C:Program FilesJavajre1.6.0binjavaws.exe

        5. Tryk på OK for at acceptere.

        Nu skulle det hele gerne fungere igen.


        selena2014
        Registreret bruger

          Tak for hjælpen , nu har jeg været inde på comondo for at se efter indstillingen , men den var ok, og nu har jeg så prøvet at åbne for comondo , altså ingen spærringer , men stadigvæk når jeg har været inde på hjemmesiden og åbnet slægtforskningen kan jeg blive der på denne side og åbne for hvad jeg vil fra de årgange som er på siden, men vil jeg så gå ind på en ny årgange, ( de springer 10 år) får jeg samme besked fra Java. så lukker jeg internet explore ned starter op på ny vælger en ny årgang ingen problemmer , men vil jeg igen springe 10 år , samme problem så jeg tror nu at det ikke kan være fra Comondo problemmet kommer, for nu har jeg prøvet helt at åbne for den og resultatet var det samme som når den stod på sikkert .

          Men det er måske noget som ikke kan ændres , så kan jeg også leve med det. For Java fungerer perfekt med alt andet hvor jeg skal bruge den .

          Venlig hilsen Ole Mikkelsen

          Tao
          Tao
          Supporter

            Du skal ikke ind og se på blokerede programmer, men ind og vælge programmet som et betroet et.

            Hvis du af den ene eller anden grund bliver træt af blokeringen senere, vil den forsvinde, hvis du skifter til en anden firewall.

            Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.