Problemer med WordPress?

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
mirob9
Abonnent

Hej alle – er der mon et par WordPress eksperter i blandt jer? 🙂

Jeg har studiejob på CBS, hvor jeg sidder med en WordPress blog for en af afdelingerne. Jeg kan bare ikke forstå, at topmenuen står helt fint i Safari, Firefox og Chrome, mens den står helt åndssvagt over hinanden i Internet Explorer ( se billede). Kan man gøre noget ved det?

Det skal siges, at jeg redigerer bloggen online, da den er hostet via CBS. Jeg har altså ikke FTP adgang eller lign, og koder med andre ord ikke noget, for efterfølgende at uploade det. Adressen til bloggen er: http://blog.cbs.dk/competitiveness/ – jeg håber I har et par forslag til mig 🙂

Det fungerer fint i Internet Explorer 11 hos mig, men lad mig give et bud alligevel. Det ser ud som om WordPress opfatter IE som en mobilenhed, og derfor aktiverer mobil-udgaven af sit tema. 

Jeg vil tro at problemet ligger et sted i CSS-koden, og foreslår at du taster F12 i Internet Explorer for at undersøge, hvorfor den opfører sig sådan hos dig.


mirob9
Abonnent

    Hej Henrik

    Tak for svaret, og du har helt ret, det er Explorer 8 (som vi har her) der opfatter det som en mobilenhed. Hvorfor ved ingen. Jeg fik fat i CBS support (som ellers ikke vil hjælpe specielt meget med blogs) og som også gav op i første opgang. Men det må åbenbart have naget ham jeg havde fat i, for han fandt en løsning med at sætte en kode-streng ind i style.css, som tvinger Explorer 8 væk fra mobilvisning. Så det er dejligt, men godt at vide, at det ser fint ud i 11 også 🙂

     

    Tak for hjælpen!

    Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.