Program til at lave hjemmeside

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Bertram Hansen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
bhc0069
Registreret bruger

Hej.
jeg har lovet naboen at hjælpe med at få en hjemmeside op og de har købt plads og domæne. jeg har tidligere arbejdet lidt med hjemmesider via Frontpage.

Men da det er længe siden, vil jeg høre om der er et (gerne gratis) program til at designe hjemmesiden og så oploade via FTP?  Er der også en vejledning (gerne på dansk)?

Hej BHC.

De fleste domæner har en indbygget funktion til at få hjemmesiden op og køre – Hvis ikke kan man benytte programmer som Frontpage, og jeg har også gode erfaringer med at lave hjemmesider med Adobe’s Photoshop (Med funktionen save for web and devices)

Men hvis det skal være simpelt, kan du bare skrive hjemmesiden selv fra bunden med HTML, som er det simpleste hjemmesidekodning du kommer til at arbejde med. Et godt program til dette er Notepad++ som kan hentes gratis her: http://notepad-plus-plus.org/ 

Håber det kunne bruges til noget, stil endelig spørgsmål her i tråden hvis der er noget du er i tvivl om

Et ret åbent spørgsmål, vil jeg sige…

En del hosting firmaer lader dig installere WordPress og andre udmærkede systemer automatisk. Hvis det er WordPress, du har brug for, vil jeg anbefale det.

Der findes et væld af designerprogrammer til hjemmesiden, og vi har indimellem haft nogle på vores cd. Men det er svært at fremhæve en bestemt titel, for de er ret forskellige. Hvad der passer til en person er ubrugeligt for en anden.

Der er jo også Kompozer som alternativ til Frontpage. Men ellers er det da oplagt at “lege” med WordPress eller Joomla!

Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.