Reklamer, reklamer, reklamer

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
pripsky
Abonnent

Hej.

Jeg drukner i reklamer. Hvad gør jeg. Nogle reklamehjemmesider har tilsyneladende fundet vej til min Internet Exolorer. Internet explorer er i hvert tilfælde gået fuldstandig død samtidig med at reklamerne invaderede. Når jeg istedet åbner med Firefox vælter det straks ind med reklamer, dette gælder også når jeg åbner Komputer for alles hjemmeside. Det gælder blandt andet for reklamer med fine damer (som jeg aldrig har besøgt) hjemmeside som http://www.bet365.dk (jeg spiller ikke), acount. goodgamestudios.com, s.yting,com og flere. Der kommer også reklamer for flere programmer som vil redde mig for en inficeret komputer (F. eks Reg Clean Pro og Advanced System Protector). Jeg har forsøgt med alle midler at finde de inficerede filer bl. a. med anti malware, BullGuard og anddremen intet har hjulpet. Jeg har 2 gang foretaget gendannelse men stadig intet resultat. På en eller anden måde må det hænge sammen med Internet explorer? Er der noget der hedder Local store? Jeg har sporet http://www.bet365.dk hertil.

Kan I hjælpe mig.

 


hlexa
Registreret bruger

    Du må have fået (mindst) en uønsket udvidelse i browserne.

    Start med at scanne computeren med Malwarebytes’ Anti-Malware, som du finder på vores CD, samt med AdwCleaner, som du kan hente her:

    http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

    Jeg vil forvente at det finder og fjerner en del problematisk kode.

    Derefter skal du rydde op i browserne manuelt:

    1) Fjern alle ukendte og suspekte browserudvidelser.

    2) Sørg for at startside og søgemaskiner står til noget fornuftigt.

    3) Undersøg også gerne ikoner og genveje for at se, om de ændret til at sende dig til Bet365.dk eller andre reklamesider.

    Det er en større omgang, jeg hjælper gerne med det konkrete.


    pripsky
    Abonnent

      Hej Henrik.

      Nej det løste ikke mit altovervejende problem, som er reklamerne. Inden dit svar havde jeg allerede scannet computeren med flere sikkerhedsprogrammer bl. andet (som du foreslår) Malwarebytes, Anti-Malware, og Reg Clean Pro samt Wice Care 365. Når du henviser til AdwCleaner kommer hos mig netop programmet Reg Clean Pro. Ingen af disse programmer ændrede noget på de mange reklamer. Når jeg taster på reklamerne åner de op i hjemmesider. dette gældeer selvfølgelig i Firefox idet Explorer stadig er total død. Når jeg åbner Firefox åbner den op med Goggle som startside som sædvanligt. Højreklikker jeg på reklamerne nævnre de Local storage og Flash Player. Jeg vil være glad hvis du kan komme nærmere ind på hvor det er jeg skal rydde op vil jeg være meget glad (browserdata, browserudvidelser etc.) Et eller andet sted må der ligge nogle adresser som linker til nettet). Jeg har foretaget nogle Print Screen som jeg sender med.

      Hilsen Preben

       

      I situationen bør du slå samtlige browserudvidelser fra.

      Hvad angår AdwCleaner får jeg ikke nogen henvisning til Reg Clean Pro, når jeg følger det link, jeg gav ovenfor. Jeg vedlægger et skærmskud, hvor jeg også har markeret et Direct Download Link til AdwCleaner – brug det.

      Og Internet Explorer er helt død? Det er helt galt, jeg foreslår at du nulstiller den i Windows’ Internetindstillinger – det vedlægger jeg også skærmskud af.

      Endelig er det muligt at din computer er ramt af et virus, så jeg anbefaler en scanning med Kaspersky Resue Disk:

      http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk


      pripsky
      Abonnent

        Hej Henrik.

        Ved hjælp af det anbefalede program AdwCleaner er jeg nu helt fri for alle reklamerne. Tak for anbefalingen.

        Jeg har stadig problemer med min Internet Explorer. Den kan nu godt åbnes, men der er ikke andet end 2 faner og slet ikke mere. Jeg kunne tænke mig at det måske har noget med tilføjelsesprogrammer at gøre. Når jeg åbner Administrer tilføjelsesprogrammer i Firefox, kan jeg se at alle er aktive som de skal være.  Jeg har forsøgt at genindstallere programmet men det kan jeg ikke da den siger at Explorer 10 allerede er installeret. Kan jeg slette programmet og geninstallere. Når jeg åbner tandhjulet i højre side Er kun Filer, Sikkerhed og Installeringer for komtibilitetsinstillinger adtive resten nedtonet. Har du nogen ide hvad jeg kan gøre.

        Hilsen Preben


        pripsky
        Abonnent

          Hej Henrik.

          Kan jeg afinstallere Internet Explorer med Advanced Uninstaller? Se vedhæftede skærmskud.

          Preben

          Internet Explorer kan teknisk set ikke afinstalleres helt, det er en del af Windows og bruges også af andre programmer. Lad være med at prøve Advanced Uninstaller eller tilsvarende programmer, dette er et specielt tilfælde.

          I Windows’ Fjern Programmer kan Internet Explorer fjernes/skjules som en del af Windows, det er den korrekte metode.

          Inden da vil jeg dog foreslå dig at nulstille dens indstillinger og køre den helt uden udvidelser – ingen af disse udvidelser er nødvendige.

          Forummet 'INTERNETTET' er lukket for nye emner og svar.